Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno ps3

Szakal42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar zakupić ps3 :D Ale boję się że Ylod czy coś będzie uszkodzonę ..

Co wchodzi w skład konsoli żeby podłończyć i grać . ( co musi miec konsola )

I co lepsze xbox 360 czy ps3

podajcie wady i + obu konsol i czemu lepsze . I do ilu oplaca sie kupic ps3 classic ?

i classic czy slim ?

I o co pytać ? żeby dowiedzieć się czy konsola mi długo posłuzy ?

Opublikowano

to tak nie pytaj tu o zalety ps3 czy xboxa bo każdy kto tu jest z jakiegoś powodu powie ci że ps3 :P to tak praktycznej różnicy w działaniu pomiędzy fat-em a slimem nie ma oprócz wyglądu do konsoli.Do konsoli powinien być dodany pad oraz okablowanie :) i jeśli chcesz piraćić arghhh :D to musisz kupić sobię konsole z firmware 3,55 w dół czyli teraz dostępnych tylko na allegro to na tyle :)

piotr662.png

progskeet-banner.jpg

NIE PRZERABIAM KONSOL PS3!!!!

Opublikowano

Mam zamiar zakupić ps3 :D Ale boję się że Ylod czy coś będzie uszkodzonę .. - jak dbasz tak masz

Co wchodzi w skład konsoli żeby podłończyć i grać . ( co musi miec konsola ) - w zależności o zakupionego zestawu, standardowy zestaw to konsola+pad+kabel zasilający oraz kabel component

I co lepsze xbox 360 czy ps3

podajcie wady i + obu konsol i czemu lepsze . I do ilu oplaca sie kupic ps3 classic ?

i classic czy slim ?

I o co pytać ? żeby dowiedzieć się czy konsola mi długo posłuzy ?

co do pozostałych trzech pytań... litości człowieku, ile można wałkować to samo, do czegoś służy wyszukiwarka na forum i uwierz mi że wyszuka Ci na wszystko odpowiedzi bo jest masa takich wątków a sprzęt się nie zmienia!

w dziale PS3 uzyskasz 95% odpowiedzi że lepsze jest PS3 i tą samą sytuacje uświadczysz w dziale Xboxa że konsola jest lepsza od konsoli Sony...

w skrócie

kompatybilność wsteczna z grami PS2 - bierz fata drugiej generacji

w zależności Ci czy będziesz miał zamiar wykupić abo PS+ albo magazynować gierki bierz najnowszy model z tego miesiąca 500gb albo poprzedni model slima 320gb, jeśli nie będziesz miał dużo gier bierz coś z mniejszym dyskiem, zawsze to też mniejszy wydatek finansowy

819531478353821175209.gif

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...