Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] OP a nieśmiertelność

Deutsche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pewien mały problem i do was pytanie. Na moim serverze zainstalowałem trochę pluginów, tj.:

CommandBook

Essentials(Chat, GeoIP, Group Manager, Group Bridge, Protect, Spawn, XMPP)

LWC

MobCatcher

NoCheat

OpenInv

Orebfuscator

Ptweaks

SpamGuard

TopPVP

World Edit

World Guard.

Teraz gdy jestem OP na serverze to automatycznie przydziela mi nieśmiertelność(/ungod nie działa). Nieśmiertelność bardzo przeszkadza mi w tym, ale chcę mieć możliwość robienia każdej rzeczy jaką może robić OP. Mogę za każdym razem gdy chcę wpisać jakąś inną komende niż dostępna w permissions, się zopować, a później deopować, ale strasznie to niewygodne.

Co mogę zaradzić w takiej sytuacji? Co powoduje tą nieśmiertelność i jak to wyłączyć?

Dodam, że w World Guard mam ustawione:

auto-invincible-permission: false

auto-invincible: false

use-player-move-event: false

op-permissions: false

Pozdrawiam

Opublikowano

Nieśmiertelność wyłączasz ponownie wpisując /god. Wpisz /vanish i zobaczysz czy nie jesteś przypadkiem niewidzialny, ponieważ gdy nikt Cię nie widzi ty również nic nie możesz robić.

Opublikowano

Komendy nie działają na to, a co do niewidzialności to nie ma szans, gdyż normalnie gram z innymi, a potworki mnie atakują, tylko np. jak szkielet we mnie strzela to strzały się odbijają i lecą w inną stronę(mogą nawet trafić w szkieleta zadając mu obrażenia)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...