Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gram mentalem 30 lvl i posiadam ribka do którego mi wystarczy

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie tak jak w temacie ribek

sr 36 +9 2 mistyki 1 omdlenie 2xkd +3 Moby i kryt lub przyszywka nie pamiętam xD

dodam ze będe dodawał piąty bon. Proszę o odpowiedź do jakiego lvl mi to wystarczy :)

sygna.png

Opublikowano

No tak jak mowi up kolega do 50-55, a potem wartalo by na cos zmienic, ja bym preferowal fms sr 40-45+ Mentalem sie fajnie z buta expi

Opublikowano

nie słuchaj ich;) Ribek dobry aczkolwiek mógłby być lepszy ja bym na twoim miejscu expił nim conajmniej do 65 i ew. ale tylko ewentualnie potem jakis pro magnecik +9 jak nie to lejesz do 75 i zmieniasz na trutke..

Opublikowano

Szczerze mówiąc to się nie opłaca wbijać 5 bon bo ci dupny bon wejdzie jak 3 i 4 chyba że będziesz zmieniać sr.

Wystarczy Ci do 65 lvla ale to zależy od klasy postaci, Mentalem raczej nie.

Antaris to shit

Opublikowano

Ja już expiłem nie jedną postacią do 75lv... Zazwyczaj 75 wbijałem Rib'em / Fms'em zależnie od klasy postaci. Nie były to takie pro Riby / Fmsy bo Mentalem do 75 expiłem w ribku +9 sr34 bez bonów z kd +3 exp ...

Opublikowano

Do 75 spokojnie starczy, zamiast kupować parte czy lepszy rib/fms możesz zaoszczędzić do lepszej trutki lub jakiegoś eq 5 bon. Ja 75lv wbiłem ribem 27 śr i w miarę dobrze się expiło :)

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Do 75 Tobie wystarczy, chyba ze bedziesz mial duzo funduszy to sobie na 65 parte z kd do expa kupisz...

Pamietam jak dzis expiłem BM'em do 75 fms+em 9 sr20...

Opublikowano

Dla mnie bez sens wymiana go na 50-60, lataj z nim do 75 wymień na trute chyba, że na 65 dorwiesz parte +9 z bonami : )

Opublikowano

Spróbuj zarobić na partę, wbij 65 lvl i wtedy możesz ją używać, a riba sprzedać, żeby odzyskać trochę kasy.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ja za Ciebie grałbym nim do 75 później trutą po co się piepszyć z robieniem kupowaniem party...

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Do 75 bij tym ribem lub zmień na FMS 35% + z KD +4, a potem truta lub jak masz dobrego FMS 42% + z kd +4 to sobie bij nim, ale prędzej, czy później musisz zmienić na trute i nie słuchaj ich nie zmieniaj na partyzanę głupoty gadacie większe DMG z ribka bd miał =,=

Opublikowano

Do 75lv. spokojnie uciągniesz ;)

Dobre średnie lecz lepsze też mogłoby być ;>

Nie słuchaj ich i nie kupuj party + nie wkladaj 5b ;) Namęczysz się a wyjdzie lipa ;)

Później truciak lub zal ;> Zależy jak expisz ;)

Opublikowano

Najpierw to ja muszę ten 54 dobić i póżniej pomyśle :) a nie lepiej by było go sprzedać i kupić eq jakieś +30 lvl ?

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...