Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xfire21 Hack

Mati010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mi hax dziala ale tnie poradzcie cos omg

new PC, Format, reinstal , log OUT, odepnij internet ....

boooooże :|

Opublikowano

Mi wszystko bardzo dobrze działa nie ma żadnych cięć, ani nic. Wszystko jak kolega napisał zgadza sie... brakuje mi tylko speedhacka. Pozdrawiam i 5 dla kolegi...

Opublikowano

,,komu nie chce zadziałać ten haczek nie spróbuje uruchomić przez administreatora jak tak właczam i działą hehe"

jak przez administratora?? niestety nie znam sie na kompach więc sie nie śmiejcie

c233044541ada6be6df12ff.gif
Opublikowano

Wszystko dziala pięknie, diekowac..

PS : mam male pytanko , czy kazdy hack minimalnie laguje giere.. bo w moim przypadku tak chcial bym znac wasza opinie, bo patrzac na youtube filmiki z hackiem to gra smiga norm. a umnie sie "spowalnia" mozna temu jakos zaradzic...??

PoZdRaWiAm

Opublikowano
polecam program Game Booster, jeżeli komuś laguje Combata.

Ja także polecam ten program, jeszcze zależy to od PC właściciela ale w zasadzie to poprawia sprawność gry o co najmniej 92% w moim przypadku. O ile mowa o Ca + Hack .

Opublikowano
Po 1 nie musisz przeklniać być może masz źle ustawione coś lub słaby net ??

co ma piernik do wiadraka? ... jak moge miec zle ustawiony probowalem we wszystkich zgodnosciach i dupa laguje ten chams

Opublikowano

fakt sa przypadki gdzie laguje ale ja mam tak ustawione zgodnosc wyloncz nie ustawiaj wloncz hacka i wloncz tylko chams i ustaw na Green reszta bedzie lagowac i graj

katarinasignaturebypeve.png

Win 100 Done

Win 200 Done

Win 500 Done

Win 1000 Done

Win 1500

Win 2000

Win 3000

Win 5000

Win 10000

Win 20000

Win 50000

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...