Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zmienić w eq żeby być pro w v2

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam mentala 59 i na 61 chce koxic w v2 do 75 i pytanie co musze zmienić w eq

mam:

czystą boga +7 ale bd robić na +8 potem ew +9

ribek sr 25 +5

ebo +7

okrągła +6 bd jakaś na 61 +6 postaram się

butki 2 pary 1k pz i 8 omdlenie

maska strachu +6

2 naszyjniki 5 omdlenie i 500 pz

branza z nieb lez +6 500 pz i branza 5 przeszywka

skille : silne m2 duchowe m3 walniecie m4 all weszlo na 17

9,1k pz 504 defa w smoczej +7 żelaku +7 i okrągłej +6 (akualne eq )

2 buffy

smok 40 lvl pomoc i blogo m2 po 28% buffy

healer narazie buffy m4 ( zwinka i leczenie ) ale zanim bd eq bd ok g

co dokupić lepszego? Jakie skille?

dodam że gram na s26 solar

Opublikowano

Najlepiej śmierte +9 z 2k hp ewentualnie ta boga może zostać. Biżuteria z Hp MINIMUM 1k każda, RIB +9 to konieczność +5 jest dużo słabszy, może jakiś żelak +9. No i podbić silne by się przydało. Możesz sobie wydropić też mounta z metina to dużo pomoże.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Cale eq jest do wymiany jak chcesz koksić w v2!

tarcza na 61 +6? powaliło cie ? +9 to obowiązek, dobze jakby miala jakies bonki sile czy cos

zbroja hmm, boga +7 to bedzie za slaba chyba ze ma pz + kd +4, jak masz kase to +9 z pztem i kd

wisior najlepiej ametystowy z duzym + z pztem ew kryt czy cos omdlenie

buty duzy + z pztem ok 1.5-2k

bron, no coż rib +9 sr 30+ kd +4 exp

helm +9 obowiazkowo zelak lub maska +7 ma blok z bonkami, mile widziane trucie

bufy nawet dobre ale skile mozesz podciagnac

co do reszty eq to max hp + sila, def blok, odbicia i powinienes koksić

BTW. Twoje skile są godne pożałowania powinienes wczesniej zrobic jakis przestoj bo sa okropne delikatnie mowiac i wbic je do m9-m10

Opublikowano

Jak możesz to radził bym Ci

zrobić z 10x konto używając tego linka

http://www.mpcforum.pl/topic/679080-tutjak-dostac-pd-na-3h-na-start/

i zrobić to co tam piszę aby otrzymać pierścień doświadczenia na 3H.

Potem robisz konta na tym serwie co grasz i wbić używając pierścienia expa 30 lvl.

Potem otwierasz skrzynię ucznia i otrzymujesz zmianki 3x dodanie bonu 3x i 5x bodzio.

Wyjmujesz KD jakie masz w ribie i wkładasz KD śmierci +4 i potwora +4 (chyba że już masz)

Jak spali Ci KD to ulepsz raz z pomocą bodzia i wkładasz odnowa (+4 KD)

potem jak wszystkie już włożysz to ulepszaj bodziem na +9 dodajesz bony (jak masz marmur błogosławieństwa to dodaj 5B)

i zmieniaj SR !!! UWAGA NAJPIERW BONY DODAJ A POTEM ZMIENIAJ !!! Ponieważ jak wbijesz np. sr 35+ i potem dodasz bony to trafią Ci się dupne bony np na zwierzaki 1% albo na krytyka 2% itp...

Po dodaniu bonów zmieniaj SR w ribię i staraj się zdobyć około 35+ (zależy od ciebie).

Jak zostanie Ci kilka bodzi to możesz robić ebo na +9 albo boga na +8 potem na +9 itd.

Oraz czytaj KU Silne ciało (m2 trochę cienko :()

@EDIT (Start)

Oraz możesz kupić żelka +0-4 albo ebo +0-4 z bonem 20% na zwierzaki (20% na zwierzaki działa bon w v2 o ile się nie mylę).

Potem tymi bodziami na +9 zrobić możesz, trochę kasy na to pójdzie ale kox za to będziesz :) ( całość może potrwać z 5 dni jak mało godzin spędzasz na komputerze, ja osobiście to mogę 5x wbić 30 lvl w dzień więc to zależy od ciebie)

@EDIT (END)

Sorka za błędy i Powodzenia :D (trochę czasu na to poświęciłem więc możesz dać "like" :D)

Antaris to shit

Opublikowano

Ty chcesz ,,koksić" w v2 z takim eq? hahaha.

Musisz mieć tak silne g1-P

zbroje +9 10 do pz,2kpż i jesli sie uda 15blok

tarcze na 61 15blok i 12 sila

rib +9 sr +30 i 12siła

maske strachu + 8/9 regeneracja pż

ebo +9

naszyjnik 2kpż i 10 kryta

bransa 2kpż i 10 do pż

buty 2kpż i 10 kryta

buff buffy + 30%

to eq zo wymieniłem powinno ci wystarczyć ;)

P.S duże zielone potki tez sie przydadzą

Opublikowano

Ty chcesz ,,koksić" w v2 z takim eq? hahaha.

Musisz mieć tak silne g1-P

zbroje +9 10 do pz,2kpż i jesli sie uda 15blok

tarcze na 61 15blok i 12 sila

rib +9 sr +30 i 12siła

maske strachu + 8/9 regeneracja pż

ebo +9

naszyjnik 2kpż i 10 kryta

bransa 2kpż i 10 do pż

buty 2kpż i 10 kryta

buff buffy + 30%

to eq zo wymieniłem powinno ci wystarczyć ;)

P.S duże zielone potki tez sie przydadzą

Wątpię żeby kolega juri craft chciał wywalić z 500zł tylko żeby mógł "koksić" w v2...

Antaris to shit

Opublikowano

@kamil8251 tyś widział zbroję z bonem na blok xD

@thread. Tarcza mogłaby być nawet +4, byleby miała jednak te 15 bloku. Do tego fenki 7+ najlepiej z PŻ, no i maska na 60lvl z jak najwyższym +. Do boga koniecznie wsadź kd uchylenia +4.

Ahh, gdzie te czasy, gdy w v2 expiłam w zbrojce +4 i dawałam radę, teraz to każdy chciałby brać cały główny spot na klatę ;d

2z68peh.jpg

Opublikowano

Z takimi eq/skilami nie bedziesz kosic w v2, tylko bedziesz bral 1 grupke i dedał.

Zacznij zarabiać !

Kup lwią +9 za ok 15kk

Kup minimum riba sr 20 +9 koszt ok 20kk

Kup wiecej itemow z 1k pz minimum

Zrob militara i dropnij wierzchowca. Wybierz w nim bonus 150defa.

Wtedy coś zdziałasz.

Do 75 z takim eq bedziesz wieki expil po jednej grupce.

Narazie sie nie spiesz. Zacznij zarabiac, ulepsz swoje eq do takiego co ja napisałem i coś zdziałasz...

Opublikowano

chuj z defem ,lwia+9 maske strachu podrasuj do +8 bo daje bardzo wazny bon jakbys nie wiedzial (to nie ironia ;d) +13k HP 20 ABS do PZ i rib+9 +35 sr kamienie+4 i gwarantuje Ci ze bedziesz z zamknietymi oczami expil.Ale to i tak o dupe rozje bac bo z takimi skillami to szok,ale mozesz sprobowac

Opublikowano

tylko na solarze teraz trudno zarobić koledzy z gildii radzili śmierte +7-9 z 4 bonami 2k pz 10 do pż lepsze to czy ta boga +7-9

kd +4 nie będą bo nie mam tyle kasy

butki 1,5k hp 6kk

tarcza +9 20kk

branza 1,5k pz 9kk

wisior 1,5k pz 6kk

z ribem się postaram

maska +7 6kk

troche tego jest :/

dodam że na healerze zwinka i leczenie zaniedługo na g. Kupie sobie wachlarz z kd powtórki +4 zbrojka 20 regen i wisior +8/9 i leczenie będzie mi się regerenować z 1-3 sec więc z tym będzie łatwiej.

kupić to co wyminiłem?

Opublikowano

600 defa?

wiem że wy wiecie lepiej ale 12k ? nie lepiej 700 defa i 10k pż?

dobry...

dobry to może być dla kogoś +9 sr 60 a dla mni sr 20

+6 sr 35 wystarczy bo taki mam okazje odkupić w okazyjnej cenie

Opublikowano

ja tam wale na poli juz mam g5 wbije na p do feri i w ferie wbije se 75 ;] narazie skille wbijac najlepiej na g+ [ gram archerem ] zrob militara i dzika kup jak chcesz łatwo pograć radze ci wbic silne minimum m6 . zalatw se branse 1khp i z 5 do pz najlepiej w zbrojce 1.5khp lub 2 i 10 do pZ tanio cie to wyjdzie rib+9 sr 30+ kd+3 moga byc normalnie buffy po 35% minimum i z 20% na blok ciosow i bedzie giTARA

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

koniecznie dużo na blok? obliczyłem sobie że będe mieć 10k i 820 defa w tym eq którym mam zamiar kupić

buffy dobije do 30-33% i będzie gitara dotego to leczenie. Dam rade?

Opublikowano

up butki 2kk na solarze 20kk a nie tyle się nie zarabia w 1 dzień

800 defa

11k pż

tyle na blok co w hełmie 10-15 postaram się w tarczy, ale bez tego serio nie da rady? kolega ninja 55 lvl bierze 3 grupy 12k pż 0 blok 300 defa

ja będe mieć prawie 3 razy więcej defa i prawie tyle hp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...