Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Aż strach się bać :D

starzon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś czas temu pewien nobowaty sura wbił mi na loch gdzie dropiłem 2h twierdząc że tyle co się zalogowałem i mam logać bo on był pierwszy i wbiłem po nim na spota.... Odpuściłem mu bo miałem już pełne eq medali ale wstawiłem ss na forum. Dziś wchodzę na konto na forum a tam taka niespodzianka :D

ladnie

za tego fake-a ktory wstawiles na forum bede umilal ci gre gdy cie oczywiscie bede widzial... nie ksulem ci a ty sam wbiles sie na mojego spota! juz 2 minuty na nim byles a ty zalogowales swojego buffa a potem siebie piszac "zajete" ... a tego ssa co zrobiles padles o potwory ja cie nie dedlem... lepiej idz na swoj czesniejszy s , i nie odpisuj na ta wiadomosc chyba ze chcesz ss na siebie na forum bo mam ich kilka jak lazisz i ksujesz ludzia metki po pustyn

a tu ss :D

52202850999498690975.jpg

Miałem ich więcej ale nie mogę ich znaleźć.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tym, że jak ktoś wstawi prawdziwe ss to dzieciak załamki dostaje. Myśli, że jak wstawi ss na których wielce ksuje metki na pustyni pójdę się ciąć bo gra jest dla mnie wszystkim.... Chyba się grubo pomylił bo nawet żadnego metka na pustyni od kilku miesięcy nie ubiłem :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ahahahahahahahahahaha

Dobreeee

A tak ogólnie, to co w tym śmiesznego/fajnego/ośmieszającego itp. itd. ?

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Witamy na polskim metinie. ;) Teraz pełno takich "dzieci", i nie tylko ^ ^ Więc nie polecam tam grać, bo tylko tracicie czas.

czy ja wiem ... na Kronosie ( s23 ) bilem metki bylo troche smerfow i nic ... ; P pytali sie czy pomoc i nic pozatym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...