Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Problem z wejsciem na strone nexoneu.

sonic9933

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie!

Piszę, ponieważ od wczoraj mam problem z wejściem na stronę nexoneu. Kiedy z glębi serca pragnę chociaż przez sekundę odwiedzić tą jakże w istocie piękną witryne wyskakuje mi oto taki błąd : http://imageshack.us...2/warrockh.png/.

Opis wydarzenia:

Do dnia wczorajszego, tj. Godz. 16:30. Strona wczytywała się bez zarzutów i uwierzcie mi, mogłem robić co dusza zapragnie, lecz ku mojemu szczeremu zaskoczeniu wszystko się zmieniło. Probowałem wejść przez mozzile - problem ten sam. Nawet przez serwer proxy próbwalem - błąd 502 Gateaway.

Próby załatwienia problemu:

- Aktualizacja systemu,

- Akutalizacja wtyczek,

- Przywrócenie systemu do ustawień farbrycznych!!!! :O

Bardzo proszę, kogoś doświadczonego, bądź też kogoś kto spotkał się już kiedyś z tym problemem, o radę jak go rozwiązać.

P.S. Prawdę mowiąc wejście na tą stronę w tym momencie jest mi tylko wyłącznie potrzebne do sciągniecia War Rocka!

Opublikowano

@up

Próbwałem wcześniej i teraz wejść przez ten link, wyskakuje mi taki sam komunikat. Po prostu kompletnie nie mogę dostać się na ową stronę wszelkimi różnymi sposobami, a żadna inna instalka czyt. (starsza) nie będzie działać bo i tak musiałbym sciągnąć łatkę. Oto i cały problem, którego nie jestem w stanie rozwiązać.

Próbowałem wchodzić przez IE i MF. Czy jest sens żeby próbować wejść przez Chroma, bądź Opere?!

Chrom i Opera nie załatwiły tej sprawy - problem musi leżeć gdzieś indziej.

Opublikowano

Spróbuj CCleaner ... albo przeczyść ciasteczka... zainstaluj ponownie wszystkie przeglądarki ... przerwij połączenie sieciowe i ponów je ;) Jeśli nic to nie mam pojęcia ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za poświęcony czas. Problem został rozwiązany. Wystarczy skontaktować się z usługodawcą internetu (tak na przyszłość).

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...