Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BOL

mpcboks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot do LoLa a to nowość :)

no nie taka nowosc... Bot funkcjonuje juz od ponad pol roku i jest aktualizowany kilka godzin po update lola. Co tu duzo tlumaczyc.. Wrzucasz sobie ryze spmmera lub inne skrypty na postacie i cieszysz sie ze carrujesz gry ;)

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

znowu sie zaczyna :D // nie polecam hackować tutaj bo jak wykryją was(co jest pewne) to 2 tyg. grania macie z głowy.

skończ pieprzyć gościu, bot został napisany przez świetnego programistę ponad pół roku temu i od tego czasu ja ani cały mój team, jak również użytkownicy z oficjalnego forum nie dostali bana..

co do @2up jak będę miał czas to napiszę poradnik do najnowszej wersji, omówię kilka skryptów etc. Wpisz w google botoflegends i będziesz miał 1 link, ja ci tutaj na forum go nie podam bo pójdzie warn za reklamę;[

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

W subforum tutoriale, byl juz o tym temat i ludzie z mpc ktorzy tego uzywali wypowaiadali sie, ze maja przez to bana i im wiadomosc na e-maila przychodzila jakas tam. Wiec radze uwazyc z uzywaniem tego.

@Edit @UP pierwszy ban to tak jakby "ostrzezenie", a pozniej to nie wiem jak to funkcjonuje, bo nikt z graczy mpc nie gral na tym od kad dostal bana (przynajmniej z moich wiadomosci).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...