Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne] Czy wot ma szanse w Golden Joystick?

Roman96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zastanawiam się czy wot ma szanse w GJ bo jeśli byby wygrał, to powinny byc przyjemne promocje. Do końca głosowania został niecały miesiąc. Ostatnio WG napisali że w wota gra już ponad 40 mln graczy (link):

http://worldoftanks.eu/news/4096-world-tanks-hits-40-million-registered-users-pl/

Jak myślicie kto jest największym konkurętem dla wora?? League of legends? Ile ta gram ma graczy?

Opublikowano

Nie gra, tylko ma zarejestrowanych użytkowników a to duża różnica, ludzie robią sobie konta zapasowe, kończą po nie całych 500 rozegranych bitew lub gubią dane konta i robią nowe acc, tak więc aż tylu ludzi nie ma.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Ale to tak w każdej grze wygląda. Poza tym w Lola obecnie nie gra aż tyle ludzi co wcześniej (z tego co się orientuje w moim środowisku), więc jak dla mnie WoT ma szanse, powiedzmy 70%

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

WoT według mnie nie ma szans na GJ. Pierwszym argumentem jest to, że ludzie zaczęli wycofywać głosy za akcję z goldem na allegro. Po drugie ta gra nie ma aż takiego popytu.

Opublikowano

Czyli gdzie ci wszyscy ludzie poszli ?Jak nie grają w lola i nie w WOTa to gdzie ?(tak rozumiem mają jeszcze życie ale na pewno nie wywalili kompa przez okno)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

nie którzy się żenią :P ale WOT ma duże szanse bo z każdej gry ludzie odchodzą a to co stało się w Polsce to tylko kropla w morzu co to znaczy 10-20 tys zbanowanych klientów jeśli w jednym dniu na RU serwerze jest 500 k graczy.

Czekam na promocję pontona :) bo nie chcę wydawać 3,5 mln na niego

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Według mnie to WoT nie powinien być jeszcze skreślany, bo ilość graczy na serwerach RU jest przeogromna (ostatnio było 500k ludzi online :)).

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Rosja jest bycza a polska mała .

Polska ma 38 mil mieszkańców

Rosja 142 mil mieszkańców.

Polska ma 312 679 km3

Rosja ma 17 075 400 km3

Znajdź choć jedną różnicę.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Jasne że ma szanse.W WoTa gra ogrom rusków,a jak doliczy się jeszcze Europę i USA,to mamy duże szanse ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Jasne że ma szanse.W WoTa gra ogrom rusków,a jak doliczy się jeszcze Europę i USA,to mamy duże szanse ;]

Jeszcze serwer poludniowo-wschodni, to juz sporo glosow wiecej.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jeszcze mam nadzieję,że chociaż połowa graczy zagłosuje :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Trzeba też porównać nagrody, bo sam kumpel (który gra w Lola 10 częściej niż w WoT), że tam nagroda za wygranie golden joystick jest jak dla niego słabiutka i zagłosował na WoT (mimo, że nie ma nawet VIII tieru, ale uważa, że bonusy zasługują na głos ;d)

Opublikowano

WoT według mnie nie ma szans na GJ. Pierwszym argumentem jest to, że ludzie zaczęli wycofywać głosy za akcję z goldem na allegro. Po drugie ta gra nie ma aż takiego popytu.

Wot nie jest winny tej afery

banda debili kupila zloto/czolgi na allegro i slusznie dostali bana

bany powinny byz zdjente dopiero po zaplaceniu 2x kwoty na ktora chcieli oszukac

Wot ma raczej srednie szanse na wygranie

te konkurs na podpis i komix raczej byly nie wypalem bo bylo widac ze zwyciescami zastali koledzy administracji za co powinny nie ktore osoby stracic posade

860331433165800174608.png

Opublikowano

Może i ma te 40 mln. graczy ale pewnie trochę osób odeszło bo ta gra się i tak później znudzi. A tak wogóle przed 7.4 (chyba)było lepiej teraz gra opiera się wyłącznie na złocie. Na przed 7.4 (chyba) kw zarabiało się a teraz nie da się zarobić aż tyle ile kiedyś kw

Opublikowano

Jeśli z Wota ludzie odchodzą to niby czemu coraz więcej jest zalogowanych w 1 momencie? W każdej grze występuje "cyrkulacja" graczy - odchodzą starzy pojawiają się nowi, więc taki argument można walnąć każdemu kandydatowi na GJ, bo każda gra się w końcu nudzi... Ostatnio można powiedzieć, że WoT jest na topie, więc teraz ma większe szanse niż kiedykolwiek (bo za jakiś czas spadnie i straci na popularności). Era świetności LoLa przeminęła jakiś czas temu... (ale nadal sporo ludzi gra, więc we'll see)

Opublikowano

Teraz po 8.0 liczba graczy podskoczyla, gra teraz po 100k + na EU.

Każdy chce zobaczyć nową fizykę i grafikę ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Każdy chce zobaczyć nową fizykę i grafikę ;]

mi się lepiej grało bez fizyki ... teraz nooby mają uciechę. Przykład. moja bitwa td 3 tieru gralem sobie nim a za mną pz III/IV i mnie pcha na przeciwników , no ta gra spadła na psy po patchu ...

Opublikowano

@up

e tam teraz jest fajniej ostatnio na planszy kampił typ59 więc grzecznie do niego podjechałem i napisałem że albo zacznie grać albo leci w przepaść :) przynajmniej teraz już nie musze motywować jak NKWD strzałem w tył i zero kar :P

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...