Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ] [Survival] [Dedyk] [Gildie] [Osady] [Wioski] [Podboje]

Zamorak669

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cooltext582605153.png

1348339861-U742301.png

1348341353-U742301.png

de2zjo.gifA Wiec Zaczynajmy Jest To Server Survival + Osady , hmmm Osady ?de2zjo.gif

de2zjo.gifTak ! Wgrany jest Plugin Jobs , Po przez Prace Zdobywasz Money de2zjo.gif

de2zjo.gif(Pieniadze) za Money Kupisz Osade Dla twojej Gildi de2zjo.gif

de2zjo.gifKtóra Zakładasz Komedą /f Create [nazwa]de2zjo.gif

de2zjo.gifPrawdo podobnie Cuby ( Wioski,Osady ) de2zjo.gif

de2zjo.gifBeda kupywane tylko za de2zjo.gif

de2zjo.gifMONAYde2zjo.gif

Zwierzeta - ON

PVP - ON

1336143695-U301145.png

de2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifIP serwera - 5.9.94.205:25810de2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gifde2zjo.gif

1348341760-U742301.png

Diamond_%28Gem%29.pngWlasciciel - Zamorak669Diamond_%28Gem%29.png

Diamond_%28Gem%29.pngWlasciciel- Morfeusz004Diamond_%28Gem%29.png

Admin - HarasekPL

Admin -Skorek280

Moderator-Sensei

worldcraft.jpg

6b07ca3c53da2.png

2m3QuoH.png

Opublikowano

Posłuchaj Kolego , masz cos do mnie Wbijaj na Ts albo Wypierd*** .

Wszelkie pytania dotyczące Servera Prosze Kierować na skype ; bartek.fajne

2m3QuoH.png

Opublikowano

.

Wiesz powiem tak mialem 4 servery każdy Wypalił . żaden nie upadł . dlatego mam RANGE Wlasciciel i Prowadze ten Server Wraz z Morfeuszem

i powiem krótko Wypierdalaj ziomek bo nie mam zamiaru sie denerwowac przez nie pełnoletniego Gnoja

2m3QuoH.png

Opublikowano

No dawaj na ts'a właścicielu za 10 zł ty i tak się wypchaj bo ja ci uwagę zwracam na ortografie to byś się poprawił chociaż a nie zaczynasz cisnąć a poza tym za takie odnoszenie się do prawdopodobnego gracza albo kogoś więcej to wiesz a i chciałem dodać że dzięki twojemu zachowaniu możesz zniszczyć server morfiego bo psujesz mu dobrą renomę i ja się postaram żebyś tego admina nie miał !

Opublikowano

.

Jestes Zwykłym Hejterem . po prostu zamknij okno z moją reklamą i sie zamknij , nie znasz mnie a mnie oceniasz

2m3QuoH.png

Opublikowano

Panowie spokój !!! Jeżeli chcecie to umówcie sie gdzieś czy w realu czy na skeyp albo ts3 i obgadajcie że to tak powiem a nie kłócicie się jak dzieci

Orginalny my się znamy??

Opublikowano

Ok 30 slot chwilowo 20 w przyszłym miesiącu dokupimy do 30 a co do cuba to można np zrobić gildyjny jak coś napisz 32800777 bo ci sie kłócą

a teraz do zamorak uspokój się bo tracę cierpliwość na ciebie .Orginalny siema wiem ale nie było cie jakiś czas jak tam już wszystko w porządku po wypadku samochodowym?

Opublikowano

Proszę o warna za kulturę ,Podszywanie się o zniesławienie Nazwy sieci

proszę administracje o warna dla założyciela tematu oraz zablokowanie tematu bądź usunięcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...