Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Marussia B2 - kolejny kosmita za niedługo w NFS

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Luuz...

Wcale nie jest jakiś super szybki, Cinque, RTR-X'a i M1 nie pobije.

Przetestuję w najbliższym czasie i zobaczymy, ale szału nie ma.

Wiadomo, że taki wóz nie będzie wolny, gdyby był to wóz bardziej znanej marki, to nie mówilibyście na niego per "kosmita" xD.

Opublikowano

Dziwi mnie jedna rzecz Carrera GT kosztuję 8000SB a jest dużo wolniejsza a tu jakiś samochód dużo,dużo szybszy kosztuję 6800SB -,-

Opublikowano

Dobra kupiłem i powiem że ma takieee zajebiste prowadzenie , dobre przyśpieszenie ale nie super , v-max na słabiutkich częściach u mnie wynosi 330 bez nitra, z nitrem 360 więc myślę , że na dobrych częściach pojedzie to 380 . Z GT2 w klasie A wygrywam ... z Lambo wygrywam 670-4 superveloce , no ścigałem się z słabiutkim cinque i było to 8 sekkk .. więc szoku nie ma ale powiem szczerze, że fajnie się jeździ .

Opublikowano

Luuz...

Wcale nie jest jakiś super szybki, Cinque, RTR-X'a i M1 nie pobije.

I nie pobił v-max 306, RTR-X 308, Cinque 328 (na czysto) z Procarem się zrównał o ile dobrze pamiętam (za dużo cyferek).

Dziwi mnie jedna rzecz Carrera GT kosztuję 8000SB a jest dużo wolniejsza a tu jakiś samochód dużo,dużo szybszy kosztuję 6800SB -,-

Carrera nie jest wolniejsza, szybciej przyspiesza, a maksimum wyciągnie 322 co przy 308 (bez części) wygląda lepiej.

Jedyny plus Mąrussi: prowadzenie jest bardzo ostre (dla mnie aż nad to) i czuć tą przyczepność, nie to co w Carrerze gdzie wydaje się, że samochód może uciec (wg. mnie).

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

W statystykach ma lepsze prowadzenie ale jak dla mnie pewniej prowadzi się Marussia. A prędkość maksymalną sprawdzałem bez żadnych części w obu wozach i Carrera wyciąga 322 km/h, a rusek 308 km/h.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Jeśli chodzi ci o reala, to jest, Bugatti Veyron Super Sport wyciąga 431 km/h <3.

Mi osobiście wóz bardzo się podoba, byleby go w Worldzie nie "zepsuli", z pewnością będzie kosztował niemało boostów ;<

Specjalne samochody z silnikami odrzutowymi wyciagaja po 800/1000 km/h

@edit

Za kierownicą sprawiającego ciągłe kłopoty techniczne auta zasiadł Craig Breedlove, rozpędzając się do 636 mph, czyli 1023,5 km/h. Wkrótce po tym zapowiedział rozpędzenie się do 771 mph, do czego już nie doszło. Spirit of America został w 2006 roku sprzedany Steve'owi Fossettowi, który zapowiedział przekroczenie 800 mph (1287 km/h) w roku 2007.

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

@edit

Za kierownicą sprawiającego ciągłe kłopoty techniczne auta zasiadł Craig Breedlove, rozpędzając się do 636 mph, czyli 1023,5 km/h. Wkrótce po tym zapowiedział rozpędzenie się do 771 mph, do czego już nie doszło. Spirit of America został w 2006 roku sprzedany Steve'owi Fossettowi, który zapowiedział przekroczenie 800 mph (1287 km/h) w roku 2007.

Ale my pod pojęciem "samochód" rozumiemy pojazd o 4 kołach i jednej parze skrętnych z silnikiem napędzanym normalnym paliwem, a nie odrzutowym. I przede wszystkim SERYJNYM, więc daruj sobie...

Opublikowano

@edit

To jebłeś,a czy w nfs dostajesz auta z silnikami odrzutowymi ??? I tak jak @UP

4 koła, Seryjny z normalnym silnikiem :D

Raczej do tego nie dojdzie ale prędkości w nfs nie wszystkie są do końca realne :/

Opublikowano

Felgi. :/

?

Chodzi o to, że nie pasują? Tak, racja. Auto opływowe, a tu takie 3 szprychy na krzyż.

Opublikowano

Ja już nie mogę ten Need For Speed nie robi się już w NFS ...

Dodają jakieś samochody z Kosmsu kiedyś było B.Dobrze :(((

Na szczęście za niedługo będzie Nfs Most Wanted Online :))

Edit@

Ja wiem ,że będzie kosztować 12-8kSB.

Zawsze mam rację tak jak z tym GT ;d

jaki most wanted online? chodzi ci o Nowego Most Wanted'a czy jakiegos moda do starego most wanted'a

Opublikowano

up@

Nie ten dział ale dobra ten nowy Most Wanted 2 ;)

Jeszcze trochę i będę go miał 2-3 tygodnie przed premierą. ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Została dodana wersja "Poszukiwacz Skarbów".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...