Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Marussia B2 - kolejny kosmita za niedługo w NFS

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny super-samochód powstający w jakiejś szopie, tym razem na wschodzie.

Marussia B2 "Poszukiwacz Skarbów" (dodana 26.10.12)

Cena 7200 SB

725 | 866 | 621 = 737 A (wyścigowe)

marussia_th.jpg

Marussia B2 (dodana 10.10.12)

Cena 6800 SB

683 | 854 | 638 = 725 A (uliczne)

591 | 828 | 676 = 698 A (czyste)

Marussia_B2.jpg

Ten kosmita posiada w najmocniejszej wersji turbo-doładowany silnik 3,5 litra, z którego wycisnęli 420 KM. Setkę osiąga w 3,2 s. przy masie 2425 kg. Daje to dość niski stosunek mocy do masy, bo jedynie ok. 175 KM/t ale najwyraźniej "towarzysze" zamontowali tam silniki rakietowe bo z wieloma samochodami pod względem mocy konkurować nie może.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

No i to to ja rozumiem :D

Cudeńko, o którym jest głośno zawita u progu worlda.

Tylko jest problem. Cena. Też 8k sb, czy dadzą w elite i więcej? To jest pytanie.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja już nie mogę ten Need For Speed nie robi się już w NFS ...

Dodają jakieś samochody z Kosmsu kiedyś było B.Dobrze :(((

Na szczęście za niedługo będzie Nfs Most Wanted Online :))

Edit@

Ja wiem ,że będzie kosztować 12-8kSB.

Zawsze mam rację tak jak z tym GT ;d

Opublikowano

Jest się czego obawiać, bo z pewnością w jakimś celu zrobili ostatnio tą wyprzedaż Elitek. Wątpię by byli taki wielkoduszni i była ona bezinteresowna.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

No ale daj spokój same samochody z Kosmosu to już nie jest Need For Speed ,którego koffałem .. :/

No i zapewne po tym dodadzą jakiś samochód ,który jedzie 1000km/h -,-

Top@

Sądzę ,że ten samochodzik pojedzie bite 500km/h -,-

Opublikowano

No ale daj spokój same samochody z Kosmosu to już nie jest Need For Speed ,którego koffałem .. :/

No i zapewne po tym dodadzą jakiś samochód ,który jedzie 1000km/h -,-

Top@

Sądzę ,że ten samochodzik pojedzie bite 500km/h -,-

Nie oceniajcie książki po okładce ! Może wygląda kosmicznie, ale kto wie ? Być może nie jest najszybsze, ale wolne też nie :D
Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy ale i tak nie kupie bo sie boostów kupować nie opłaca xD

Ale z wyglądu bardzo fajne autko i mi sie bardzo podoba :)

Opublikowano

No z tego co widać na papierze to to wszystko jest mocno naciągane 420 KM przy 2,5 t. Cienko to widzę, granice słabszych braci DBS'a itp.

Opublikowano

Ale to są parametry samochody w prawdziwym swiecie a nie w grze, moja toyota mr2 po statach w grze jest kiepska a na mete ostatnio czesto przyjezdzam w pierwszej trojce :) A jezdze z takimi autami jak murcielago, z06, dbs i inne. Ostatnio nawet CCX mi sie trafił, ale to chyba jakas ciota jechala bo koles ledwo w zakrety wchodzil.

Opublikowano

Na papierze w rzeczywistości wypada dość kiepsko bo znajdzie się bardzo dużo lepszych wozów, nadrabia jedynie oryginalną "buźką". Ale jestem pewien, że tak zrobią z niej nowego konkurenta Zondy/CCX/Carrery itd. Inaczej by im się nie opłacało.

Opublikowano

Ktoś napisał 500km/h. To śmieszne, tymbardziej że jak narazie nie ma nawet auta którym pojedziesz 410...

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Ktoś napisał 500km/h. To śmieszne, tymbardziej że jak narazie nie ma nawet auta którym pojedziesz 410...

Jeśli chodzi ci o reala, to jest, Bugatti Veyron Super Sport wyciąga 431 km/h <3.

Mi osobiście wóz bardzo się podoba, byleby go w Worldzie nie "zepsuli", z pewnością będzie kosztował niemało boostów ;<

Opublikowano

Dobrze,że już nie gram w World'a bo szkoda kasy oraz czasu na grę,która nie posiada realizmu wyścigów(chodzi mi o powerupy,start z nitra i inne pierdoły).Wole zapłacić nawet 200 zł na nowego NFS,niż płacić co 1-2 tyg 40 "dychy" na nowe auto,które nie ma osiągów prawdziwego auta.Takie jest moje zdanie o tej grze,bo prawie za wszystko(prawie ponieważ niby dodają nowe auta na rotacje,ale to już,które ludzie nie kupują bo po prostu się nie opłaca),a większość "super samochodów"jest za SB,ponieważ EA jest tak bogata,że nadal im mało.

Opublikowano

Boshe człowieku!Co ty porównujesz real do gry ...

Ten samochód pojedzie bite 420km/h z cześciami Stałymi ,a z częściami Ultra?!Pewnie z 500km/h ...

Opublikowano

No i to za cholere nie ma sensu bo po co są te licencje skoro ich osiągi i tak są losowe?

Opublikowano

Tak, wiem, są lepsze newsy. Dragi, info o dragach, filmiki z dragami, czat o dragach, hype na dragi itd...

Marussia B2 będzie jutro. Cieszmy się i radujmy.

Nfsw076_effects_WM.jpg

Opublikowano

Dobrze, że już nie gram bo bym się wkurwiał z takimi samochodami ... kiedyś było zajebiście BMW E46 i Nissan Silva..

Opublikowano

Teraz cały czas dają auta i robią konkurencje innym w klasie S kto ma nowo dodane auto jest lepszy od starszych....

Taka prawda każde nowe dodane jest lepsze....

Opublikowano

A robią tak ze wzgledu na kasę .. Ja czekam na te dragi

@top

No nareszcie, auto może być cudem, jak i złomem. Pożyjemy, zobaczymy.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dragi będą zagram pary razy ale mi jest żal takich ludzi co wprowadzają takie autka nie tylko do takich gier i nie wiadomo za jaką kwotę i dzieci robią wszystko aby to kupić kradną,biorą kasę od rodziców tylko po to aby EA zarobiło..

Opublikowano

Dragi będą zagram pary razy ale mi jest żal takich ludzi co wprowadzają takie autka nie tylko do takich gier i nie wiadomo za jaką kwotę i dzieci robią wszystko aby to kupić kradną,biorą kasę od rodziców tylko po to aby EA zarobiło..

Sam brałeś telefon od rodzicow i i wysylales smsy na boosty :D przyznaj sie ile ogolnie wydales kasy na ta gre Goździu :D

Szkoda ze teraz wiekszosc samochodow jest za boosty, nowi gracze maja przerypane. Cena tych boostow z dupy wzieta nic sie nie oplaca ;) wiekszosc gier robi wszystko pod kase teraz a szkoda. Pamietam stare czasy jak rok temu albo poltora zarabialo sie na All In na Mazdę RX7 Battle Machine :D to było coś.

logoaks.gif

Opublikowano

Marysia już w grze! Ceną nikogo nie dziwi, ale wygląd suuper. Czas tylko na aktualizacje car changera, bo nie moge się doczekać jazdy nią ;D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Marysia już w grze! Ceną nikogo nie dziwi, ale wygląd suuper. Czas tylko na aktualizacje car changera, bo nie moge się doczekać jazdy nią ;D

A mnie szczerze powiedziawszy cena zdziwiła, najpierw Carrera za "tylko" 8k, a teraz to coś za 6,8k. Może jeszcze nie postradali zmysłów. I na szczęście nie zrobili go jakiegoś super-hiper, osiągi na poziomie Szóstego Elementu z gorszym v-max'em ale lepszym prowadzeniem. Ja również z chęcią sprawdzę ten wózek w praktyce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...