Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna Radeon czy GeForce?

Endynem_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zwradzam się do was o opinię ,gdy zamierzam kupić kartę garficzną PCI-E czy wybrać Radeon czy GeForce czym one się różnią podajcie wady i zalety oraz link do karty max.150zł razem z wysyłką.

2uiyzh2.png
Opublikowano

tak jak flap. Nie ma najlepszego chyba ze chodzi karte z radeon vs karte z geforce ( np 7870 vs gtx 670 to jest przykład ) to w tedy wiadomo ze musi być 1 lepszy a tak kto wiadomo jedna jest lepsza od drugiej.a jeśli chodzi o 150zl to raczej chyba wersje 9600 geforce będą lepsze ale nie wiem jak w polsce stoją ceny no ale widzę ze jakieś dobre karty to 1000 zl +

Opublikowano

Witam miałem w swoim życiu bardzo dużo kart graficznych przy czym w tym roku ok 10 szt. zmieniłem :) 3 razy miałem radeona ale GeForce przebija redeoniki o głowe. Po pierwsze wydajniejsze i sie nie grzeją aż tak bardzo. Polecam GeForce 680 - aktualnie taka posiadam i jestem z niej bardzo zadowolony - a do karty najlepiej procek Intela I7 2600k do 5Ghz się kreci spokojnie

Opublikowano

To zapodajcie jakieś karty ,które nie pójdą w błoto.

Przy twoim zasilaczu z czarnej listy, który ma niby moc 230 ( na serio może 180 ), to wymieniłbym najpierw zasilacz

9368_gold.png

Opublikowano

Omek on podał ci V jakie muszą być w gniazdku przy podłączeniu zasilacza, a nie W czyli moc zasilacza xD

Po pierwsze wymień zasilacz bez tego nie masz co wymieniać karty bo zaraz pójdzie z dymem

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...