Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xsplit crack?

.:KuKiS:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, pobrałem xsplit'a, bo chcę streamować, ale zmartwiła mnie opcja tylko 1280:720, to jest w 16:9 jak się nie mylę, a mi jest potrzebna 8:5, tzn, 1280:800, a to już jest zablokowane...

Próbowałem scrackować, patchować i nic, zawsze brak opcji premium...

Macie jakieś sposoby, aby xsplit odblokować nadawanie hd? Ew, jakieś alternatywne programy, które dają taką możliwość.

sygnaturkazx.png

Opublikowano

Tak, wiem, ale mi potrzeba co najmniej 1280x800, gdyż muszę mieć 8:5, a jak wrzucę pulpit na 1280x720, to jest zniekształcony, a rozdzielczość mam 1440x900.

sygnaturkazx.png

Opublikowano

standard to 16:9, a zniekształcenia masz tylko i wyłącznie przez tą swoja feralna rozdzielczość

kto zresztą nagrywa gry w 16:10 kiedy w tej rozdzielczości jest ograniczone pole widzenia w stosunku do rozdzielczości w 16:9

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Rozumiem, ale ja mówię o transmisji obrazu z pulpitu, to w takim razie jak zrobić, żeby obraz 1440x900 był wyraźny w rozdzielczości 1280x720 w xsplit, i żeby nie było czarnych rogów?

sygnaturkazx.png

Opublikowano

Najlepsza opcja ustawic (wymusic) wymagana rozdzielczosc albo podpiac odpowiedni monitor

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...