Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drobna Sprawa

Seriess

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie mam drobną sprawę czy mógł by mi ktoś pomóc ze zrobieniem Instalatora do serwera minecraft?

Problem mam taki że gdy wszystko już zrobię pozostaje ścieżka : u mnie domyślnie jest taka

C:\Users\Series\AppData\Roaming\.minecraft

Chodzi tu o to że w miejsce Series ma definiowac samo kto jaką ma nazwę Usera zalozmy ze:

Mój kolega ma nazwe usera Wojtek no i ja mu wysyłam ten instalator to u niego wyświetla się to co podałem wyżej z moją nazwą usera.

Wiem wiem że można zrobic tak że on poda swoją nazwe usera zamiast mojej , ale to ma byc instalator dla wielu osób a nie które osoby w ogolę nie rozumiają wgrywania modów do Minecraft.

Dlatego przychodzę tu z pytaniem : Jak to zdefiniowac ..?

Dodam że scieżka C:\Users\%appdata%\.minecraft jak mi to podawalo pare osób nie działa, tworzy nowy folder a minecraft sie nie podmienia.

Obecnie używam programu Inno Steup ale jeśli ktoś zna jakiś lepszy i wie jak to w nim zrobić to nie widzę przeszkód ze sciągnięciem.

Prosze o pomoc .. Pilne ! ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...