Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalny skład klanu MPC Gaming Team!

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam zaszczyt poinformować was komu udało zakwalifikować się do oficjalnej drużyny MPCforum.pl!

A oto skład:

Mid: Farex/WeeestCoast

AD carry: 3moBoy/SamrujDzemoremxd

Top: Lancer Miszcz/LancerPOL

Jungla: dami3345/MCDario

Support: dordo38/dordo12

Nicki podane są w sposób "nick z forum"/"nick z gry"

Dodatkowo informuję iż zostanie założony II skład pod opięką: renzrul78lk/Pokso

(Team II składu zostanie ogłoszony wkrótce).

Pełna nazwa naszego klanu to MPC Gaming Team.

Niedługo pojawi się temat z ogólnymi informacjami :)

Proszę o pilny kontakt pw osoby, które zostały wybrane do I składu oraz serdecznie gratuluję!

Oficjalny FB drużyny!

https://www.facebook.com/mpcgt

Opublikowano

Dla pana dami3345/MCDario zalecam brak radości. Jungla dana po koleżeńsku.

Jak ktoś się nie załapał ,a myśli że ogarnia i ma w miare ogarnięte elo zapraszam na PW. I od II składu różni się tym że Farex jest moderatorem i on tu rządzi.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Dla pana dami3345/MCDario zalecam brak radości. Jungla dana po koleżeńsku.

Jak ktoś się nie załapał ,a myśli że ogarnia i ma w miare ogarnięte elo zapraszam na PW. I od II składu różni się tym że Farex jest moderatorem i on tu rządzi.

Z 1100 elo to możesz reperezentować swoje gg, i to byłby dla niego wstyd,

@Top

2k support to wycarruje hue hue

Opublikowano

Z 1100 elo to możesz reperezentować swoje gg, i to byłby dla niego wstyd,

@Top

2k support to wycarruje hue hue

Chcesz zagrać 1v1? Nie widzę problemu. Zresztą mam elo 1200 - Tylko szkoda że nie wziąłeś pod uwagę mojego ELO teamowego.

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Chcesz zagrać 1v1? Nie widzę problemu. Zresztą mam elo 1200 - Tylko szkoda że nie wziąłeś pod uwagę mojego ELO teamowego.

1vs1 Nie świadczy o umiejętności gry w drużynie, tylko umiejętności wykorzystywania counter picków, jak i itemów. Więc gadanie do kogoś choć 1vs1 jest pozbawione sensu w porównaniu do gry 5vs5.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Lol, powodzenia z takim teamem, pamiętam jak grałem z Damim, on nie umiał warda na dragonie nawet postawić, a co dopiero go zrobić xD

Opublikowano

Lol, powodzenia z takim teamem, pamiętam jak grałem z Damim, on nie umiał warda na dragonie nawet postawić, a co dopiero go zrobić xD

Grałem nunu i trollowałem . I to było na wescie . Tu gram całkiem powaznie xD

Opublikowano

Jeśli znajomość przoduje nad skillem, to powodzenia. Jeśli chcecie mieć dobry team to musicie stawiać wszystkich nad to.

PS. Jeśli chcecie się sprawdzić z chęcią zagramy sparing. Moja drużyna DamDupyZaWina(DDZW) vs MPC Gaming Team. Co wy na to ?

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Jeśli znajomość przoduje nad skillem, to powodzenia. Jeśli chcecie mieć dobry team to musicie stawiać wszystkich nad to.

PS. Jeśli chcecie się sprawdzić z chęcią zagramy sparing. Moja drużyna DamDupyZaWina(DDZW) vs MPC Gaming Team. Co wy na to ?

On mnie nie wybrał po koleżeńsku tylko wie jak gram i dlatego mnie wziął . A kolega renzul jest taki dobry że gra tylko volibearem i niczym więcej . Kost3k można coś zagrać ale pierw nasza drużyna może się zgrać

Opublikowano

emm. Przeciez ja bylem w mpcTG od poczatku, no wiesz co Farex...

Gdzie zapis do teamu nr. 2

Btw. Dami dobrze jungluje bo zawsze gdy z nim gram to wlasnie on carruje grajac junglerem. A lamusy dupa cicho.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

On mnie nie wybrał po koleżeńsku tylko wie jak gram i dlatego mnie wziął . A kolega renzul jest taki dobry że gra tylko volibearem i niczym więcej . Kost3k można coś zagrać ale pierw nasza drużyna może się zgrać

Nie zniżam się do poziomu kłótni. Gram Volibearem dlatego ,że wtedy kiedy nie jest banowany mam pewność że gra jest po naszej stronie. Zagrałem nim dużo i nim się wysługiwałem do wyjścia z elohell. Poza tym ja nie płakałem Farexowi na Tsie jak ja bardzo chcę być w tym teamie ;)

Omijając bycie downem , gratuluję ludzią z pierwszego składu ;P Obiecam że 2 nie będzie odbiegał poziomem.

Opublikowano

Nie istnieje cos takiego jak elo hell

Mam pytanie czy ktos moze kiedys nagrac jeden sparing teamu mpc z jakas tak druzyna i wstawic go do naszego dzialu

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

To że ktoś ma low elo nie znaczy że nie potrafi grać.

Widziałem kolesia 1090 elo i ownił ad carry

Elo miał takie bo na początku nie ogarniał lecz z czasem się nauczył i ma teraz 1500 elo.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...