Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SwiftMT2.pl [Dedyk]

Astro2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do servera to się nie wypowiem bo nie gustuje w takich servach więc nic do powiedzenia nie mam ale wypowiem się co do " bs-a "

Na serverach typu hmm.. np. balmora bs jest nie potrzebny wg. mnie gdyż iż ponieważ zmianki trzeba dropić są drogie i zawsze lepiej bonować recznie bo przeciez jak wejdą ci jakies fajne bonki a w bs-ie miales ustawione inne to przepadną a zawsze moglbys wyrwac troche kanapki za to... ale mniejsza.

A na serverach typu 4fun/easy 250lv max itp. ( if you know what i mean ) gdzie bony są praktycznie za free u handlarza i jest zablokowany bs to dla mnie głupota.

Przecież na bonowaniu jednego itemka można spędzić nawet kilkanaście/kilkaset godzin! a po co? gdy może zrobić to za Ciebie program..

Czy ktoś was lubi bonowanie ręczne? Jeszce jak wchodzą maxy to spoko itemki 3/4x full sobie zbonujesz ale gdy nie wchodzą maxy to tak jak mówiłem można spędzić na bonowaniu nawet kilkaset godzin.. i po co to komu?? Przecież w bonowaniu nie ma nic fajnego.. nie raz dosłownie zasnąłem podczas bonowania ręcznie po kilku godzinach i jest to wg. mnie chore i myśle że wiekszość sie ze mną zgodzi.. Sory za taki bajzel ale pisałem to na szybko :>

UppeD/dyk papu

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a co bs nie bedzie dziala to nie grasz? ; )

Zgadłeś. Lepiej już żeby był bs niż siedzieć 5godzin by wybonować itemek który i tak będzie lipny. -_- . Sam zobaczysz jak wejdziesz na serwer ;] Będziesz miał takiego wkurwa , że chuj. A tak na marginesie

DUŻOOOOOOO będziecie mieli graczy na serwie ze zmianą bonów u npc w czasie roku szkolnego. Bo każdy jest maniakiem który nie chodzi do szkoły i mÓZi grać. Bo nie będę siedzieć jak większość graczy nad trutką czy fmsem z 40śr+ ._.

Opublikowano
Opublikowano

dziala? http://promt2.com.pl/ i nie pisal do mnie deco a tu widze tylko podobny system ulepszen i npc nic wiecej

Niby stronka działa ? Gówno wiesz..

Serwer jest Deco "V4" Czyli: LomaxMT2, ProMT2, PVPMT2, i teraz ten Syf, I żadnych nowosci tylko te srebrne hwangi itp.. dodajcie moze szmaragda czy cos ?? bo żygać się che jak na to patrze..

Wpłacaliscie na IS na serwerze PVPMT2, bla bla bla, Nagle odeszło dużo graczy przez zbroje i bronie ktore mozna bylo zdobyc tylko z is.. Więc odeszli gracze a Deco mial w chuj kasy i offną serwer. Teraz zrobil Nowy bo wie ze jak serwer nowy to gracze beda sie bili zeby byc 1 w topce.

Opublikowano

Serwer jest Deco "V4" Czyli: LomaxMT2, ProMT2, PVPMT2, i teraz ten Syf, I żadnych nowosci tylko te srebrne hwangi itp.. dodajcie moze szmaragda czy cos ?? bo żygać się che jak na to patrze..

Wpłacaliscie na IS na serwerze PVPMT2, bla bla bla, Nagle odeszło dużo graczy przez zbroje i bronie ktore mozna bylo zdobyc tylko z is.. Więc odeszli gracze a Deco mial w chuj kasy i offną serwer. Teraz zrobil Nowy bo wie ze jak serwer nowy to gracze beda sie bili zeby byc 1 w topce.

Dokładnie:) Heartless w eteamie, więc wiadomo kogo serwer... NIE POLECAM ;-)

Niby jeszcze jeden serwer ma deco stawiać.. powodzenia ;-)

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

Opublikowano

Zrobi ktoś launchera do 10 mb ? rooty locale i ikonke do odpalenia

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

Opublikowano

Zrobi ktoś launchera do 10 mb ? rooty locale i ikonke do odpalenia

Też bym bardzo prosił już po raz któryś z kolei.

Serwer działa w ogóle?

Opublikowano

Z tego co wiem to pvpmt2 = promt2 a promt2 dziala dalej lol dalem ci link do strony i serwera nie wiem co ty bredzisz. A deco raczej nie po to wywalal hearta zeby teraz go bral nie ?

Opublikowano

serwer porazka zagralem 5 minut i wyszedlem .. placic za rejestracje na syfie ? kpina .. nie polecam

Venum

Opublikowano

@2up skille masz u sury obok kowala ...

@up rejestracja premium płatna .. jest tez bezpłatna wersja ... bo serwer bez is jest

wiec czytajcie uważnie, a nie wchodzicie na serwer i pytacie "z kond skille" ... i jakaś gimba krzyknie "samemu trzeba" ... i już leci opinia na mpc

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...