Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja przeglądarka oceniajcie

KalneR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

minie interesuje jak zrobił on ten slider w webbrowser...

2073018596.png

NIE PISZE POPRAWNIE PO POLSKU

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zaraz zobacze

Wyglada jak wersia portable brak minimalizowania i rozszezenia ekranu jak w google chrome i innych. Poza tym nawet ciekawe

Podobny obraz

Opublikowano

Trochę powolna, ale tak to całkiem niezła. Powodzenia!

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

GUI IE7 jakich mało. I jeszcze ta nowatorska nazwa i oprawa graficzna... mmm, to jest tak świetne, że... chciałbym Cię wesprzeć dotacją, podasz mi swój nr. konta lub paypal?

Opublikowano

Bardzo prosta, ale pomysł okej. Wzbogać trochę szatę graficzną np. zrób grafiki w PS'ie. Masz like'a oby tak dalej ;).

beznazwy1hh.jpg
Jeśli chcesz się dowiedzieć jak zarobić ok. 2500 PLN brutto miesięcznie
w internecie, nie wychodząc z domu - na tej stronie wszystkiego się dowiesz
Pozdrawiam, reedy66.

Opublikowano

Jeśli umiesz, to dodaj karty,chociaż ze dwie, ulubione/zakładki pod paskiem adresu, historię, wyszukiwarkę google oraz automatyczny update (sprawdzanie, czy dostępny po załączeniu Mercury)

W Visual Basic dużo nie zrobisz bez doświadczenia i mam nadzieję, że o tym wiesz. Widziałem poradniki na yt jak zrobić browsera z kartami - polecam takie poradniki do wzbogacania przeglądarki.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Hm... przydały by się przyciski wstecz, dalej, odśwież, zakładki no i możliwość fullscreen. :P

Ale nieźle :)

897771404427433574016.png

Opublikowano

Nie wiem czy mam to traktować jako żart czy ty serio myślisz, że to jest przeglądarka ?? haha sry, ale coś takiego to w 5 minutowym poradniku na yt widziałem tylko, że było mniej błędów i web powiększa się razem z całym oknem. Jak dodasz historię, ulubione + przechowywanie danych na serwerze w bazie MySQL i zabezpieczysz ją przed zmianą danych to wtedy będę mógł ciebie pochwalić.

Aha popraw na pewno to twoje pier****ne wielkie logo, bo jest durne i zmień, żeby chociaż te buttony były równe -.-

Wiem, że jestem krytyczny, możesz mówić, że się dopiero uczysz, ale ja nigdy się tego języka nie uczyłem, spróbuje zrobić to na logikę, z czym nie będzie problemu, bo widzę efekt końcowy od razu.

PS. zaraz dam co coś co zrobię w 5 min (bez poradników itp.) + jak bym chciał to bym ci dodał podpięcie pod bazę MySQL na której by się tworzyły konta, później logujesz się w przeglądarce i masz ulubione. zw ;)

@edit Trochę to zajeło, bo miałem problem ze zrobieniem ulubionych i dodawaniem ich, a więc dałem sobie spokój ^ ^". Oto i nie całe 10 min pracy dla kogoś kto pierwszy raz widzi w ogóle ten język ;) (mam ten język bo kupiłem całego Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate ;) )

SS :

35e98421c804adee3415e3472993255078.8.176.85Screen_2.jpg

Download :

http://www.speedyshare.com/ehJGT/Przegladarka.exe 

Scan :

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/84dbef56a665bb0ac6d833031eb08b7661ecdd70 

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

To nie jest przeglądarka. To można najwyżej nazwać nakładką graficzną na Internet Explorera.... I to słabą nakładką.

Przeglądarki są oparte zwykle na silnikach wyświetlających strony np. Gecko.

Daję -10/10 za chwalenie się czymś co można zrobić w 5min...

Opublikowano

@UP jeżeli chodzi ci o moją przeglądarkę to ja to zrobiłem właśnie w celu pokazania mu, że nawet ja (ktoś kto nie zna się na tym za nic, tym języku) umie zrobić coś takiego w 15 minut.

Gdyby sam zrobił silnik przeglądarki to bym go po prostu wielbił chyba :P haha

@2DOWN Krzysztofa rozumiem ciebie i poniekąd przyznaje ci rację, ale nawet mój 7 letni kuzyn wie, że jak się coś robi, to można znaleźć to w google. Jak by w google (pewnie i tak to zrobił, nawet jak się nie przyzna) szukał to by od razu zrobił tą przeglądarkę, to co on tutaj ma to jest klon z każdego poradnika (których są setki).

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Twoja przeglądarka ma minusy:

- Gdy się daje wstecz to dalej jest w pasku adresu ta strona :D

- Przycisk odśwież za duży

- Nie ma FullScreen-u

- Silnik z Firefoxa?

- Nie odczytuje wtyczek :D

I chyba tyle :P

NAJLEPSZY SERWER METIN2

Opublikowano

Chłopak się chcę czegoś nauczyć a Wy (Nędzne dzieci które nigdy się nic nie nauczą) Hejtujecie go za to, że wrzucił jakąś przeglądarkę.

Może nie jest to wielki wyczyn, ale On chciał się po prostu nauczyć czegoś w przeciwieństwie do Was, Wy jedynie siedzicie na tym forum i wszystkich obrażanie czego Wy to nie umiecie.

Pozdrawiam i zachęcam do dalszej nauki ;)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Chłopak się chcę czegoś nauczyć a Wy (Nędzne dzieci które nigdy się nic nie nauczą) Hejtujecie go za to, że wrzucił jakąś przeglądarkę.

Może nie jest to wielki wyczyn, ale On chciał się po prostu nauczyć czegoś w przeciwieństwie do Was, Wy jedynie siedzicie na tym forum i wszystkich obrażanie czego Wy to nie umiecie.

Pierdolisz, oj pierdolisz.

#1 Nie wiesz, co potrafimy.

#2 On nie chce się nauczyć, opublikował tylko lipną przeglądarkę.

#3 Nie hejtujemy go dlatego, że coś opublikował, ale z powodu jego próby "lansowania" się za pomocą tego gówna.

Opublikowano

Pierdolisz, oj pierdolisz.

#1 Nie wiesz, co potrafimy.

#2 On nie chce się nauczyć, opublikował tylko lipną przeglądarkę.

#3 Nie hejtujemy go dlatego, że coś opublikował, ale z powodu jego próby "lansowania" się za pomocą tego gówna.

#1 ty nic nie potrafisz , no chyba że pierdolić o czymś co nie ma sensu..

#2 nauyczł sie

#3 ..

/zakaz handlu

Opublikowano

#2 nauyczł sie

#3 ..

Jaka nauka w jeden dzień można nauczyć się jak zrobić lepszą przeglądarkę

1330007971-U359964.png

Opublikowano

#2 nauyczł sie

#3 ..

Kolejny geniusz, który przecież wie lepiej.

Zalecam poduczenie się trochę, a potem poszukanie tego, co opublikowałem, bo nie odpowiada mi, by jakiś random z 300 postami mówił mi co potrafię, a czego nie.

Opublikowano

Nie hejtujemy tylko piszemy co jest nie tak w przeglądarce...

Ty chyba nie widziałeś prawdziwego hejta... Nie wiem co wprowadziłeś do tematu ale warna powinieneś dostać -.-

NAJLEPSZY SERWER METIN2

Opublikowano

jeżeli to portable to jest idealna przeglądarka dla szkół o słabowydajnych komputerach bo rozumiem że procesów dużo nie zżera? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...