Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] T-50-2

Zaacny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

Ostatnio słyszałem, ze owa T-50-2 słabiutko skręca.

Ma ktoś T-50-2 w garażu?? Jeździł ktoś ?? opłaca się dalej dążyć do zbadania ??

Pozdrawiam!! :D

x

Opublikowano

Em moim zdaniem powiem ci tak T-50-2 Jest bardziej od odkrywania przeciwnika nić do strzelania a skręty nie wiem czemu piszesz z tego co słyszałem ma dobre.A co do badania jego nie wiem nie napiszę ci.

Opublikowano

Nie wiem kto mówi że ma złe skręty, dla mnie są dobre. Zbadaj go, opłaca się. Według mnie.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

Po patchu 8.0 to nie ten sam czołg, od byle nierówności gubi gąski, skręca blisko połowę gorzej.... Zmniejszenie prędkości obrotu popsuło ten czołg.

Opublikowano

@UP

I tak mają go usunąć z gry i wstawić na jego miejsce jakiś inny czołg ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

No i właśnie sprawdza się moja zasada:

Noob'ki mają się nie odzywać. Nie znają się na wotcie i odpowiadając.

Doceniam waszą chęć pomocy, ale nie wprowadzajcie mnie w błąd.

No i dzięki Crisp.. zapomniałem zapytać jak jest z jego wytrzymałością. Kurcze teraz naprawdę zastanawiam się nad jego kupnem.

Grać i tak będę T-50 to fajny czołg.. ale kupować za 700k kredytów T-50-2 i ją zaraz sprzedać nie uśmiecha mi sie.

Podajcie mi parę przyczyn dlaczego kupić i dlaczego nie. :D Spróbujcie mnie przekonać

Nagradzam Like it+

x

Opublikowano

Ja bym go kupil, ladnie skreca nawet po aktualizacji tylko opor gruntu jest teraz wiekszy, bardzo szybki i zwrotny. Jak beda go zamieniac na inny czolg to moze Ci zostanie w garazu wiec warto zaryzykowac.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jest fajny, ale nim się traci za dobrą bitwę, jedynie za bardzo dobre są czasem zarobki jakieś. Jak nim zacząłem grać, to się wkurwiłem jak mogłem tyle czasu marnować na tej t-50, żeby zbadać T-50-2.... Gram nim dla zabawy jedynie. Gąski są nawet słabe. Crisp ma rację, po zmianie prędkości obrotu to nie ten sam czołg. Ale skręca i tak całkiem przyzwoicie, no ale jednak to nie to ;/

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Mam t-50-2 w garażu i stwierdzę że nie byle pierwszy pagórek to nie są zerwane gąski:P niby mu zmniejszyli zwrotność ale jakieś większej zmiany nie widzę:) Gra mi się nim bardzo dobry idealny czołg dla fanu i zabawy jak inne czołgi są ,,nieposłuszne"

Opublikowano

Najlepszy czołg do zabawy w WoT. Wrażenia niezapomniane! Mam wiem. A teraz dodali jeszcze fizykę, czyli drift itd. :)

imetin_logo.png

Opublikowano

Teraz jest pelno pulapek, pozmieniali uksztaltowanie map - tam gdzies kiedys byl zasyp teraz jest przepasc. Juz kilka raz tak sie nim zabilem :(

Opublikowano

@Up:

O nie xD

-=-

Dobra dziękuje za informacje :D ( i tak bum go kupił, tylko chciałem się coś o nim dowiedzieć i czego mam się spodziewać )

Spróbujcie dodać mu te "ulepszone drążki" czy jakoś tak. To dodate 1-% do wytrzymałości.

Jak ktoś to przetestuje może mi powiedzieć czy to dużo daje ??

-=-

Jest fajny, ale nim się traci za dobrą bitwę, TheProcekAMD

Mówisz, że nawet za dobra bitwę trzeba dopłacać za niego ?? ile on zarabia i ile płaci się za naprawę ??

Pozdrawiam!!

x

Opublikowano

Ja zamiast T-50-2 polecam ci VK2801 z trollgunem,można lolków taranować,a czasem jak strzelisz to nawet w Tigera za 300 wejdzie ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

I ELC jest genialny, z wzmocnieniem gąsek żadnych problemów na wybojach nie mam z nim, tylko specyficzny jest.

Opublikowano

Chaffee tez jest fajny, tylko teraz dostal nerfa. Mi najlepiej ze wszystkich lt IV tieru gralo sie m5. Moglem nim zdejmowac arte na strzal, a na dodatek dobrze go losowalo.

Opublikowano

AMX-a ELC mam i jestem z niego zadowolony.

-=-

O innych "bosach V klasy" będę myślał potem :D

-=-

Czy mógłby ktoś sprawdzić jak sprawują się gąski W T-50-2 po założeniu tych "ulepszonych drążków" ??

x

Opublikowano

Jedyne co zostało w tym czołgu zmienione to zwrotność. I nie "o połowę", tylko o 20% względem zawieszenia sprzed pach'a. Gąski gubi tak samo jak każdy inny czołg. Sorry, jeżeli pokonujesz uskok z prędkością 80km/h, no to jak gąski maja wytrzymać.

Czy się opłaca? Raczej nie da się tym zarobić. Trzeba się troszeczkę postarać, aby bez premki wyjść na plus.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...