Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]...

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem ponieważ pobrałem darmowego na 24h 'i bota' i mam zamiar

kupić licencje na kbota lub ibota.. Lecz nieco zniechęciłem się gdy podczas 1 dnia zebrałem 11k uri na leonku ..

Przez ten czas botek zbierał mi skrzyneczki i zabijał na 1-2 streunerki i lordakie ..

Bardzo często mnie ubijali więc postanowiłem że szkoda mi uri na naprawe leonka i jak mnie zniszczyli to kupowałem big boya, piranhe .

Wylatując na 1-3 / 1-4 złapałem deda w ciągu pierwszych 10'ciu minut ... Co prawda uri tam dużo leci lecz po prostu nie opłaca mi się to.

Teraz zastanawiam się czy ta inwestycja wgl mi się opłaca bo po co coś takiego, zostawie kompa włączonego po pół godzinie wchodzę a statek

rozwalony... Całe kredki lecą na nowe statki a tak było by już 3kk kredek w kieszeni .

Składam na peta ale widocznie nie dozbieram ..

Proszę o przeanalizowanie tego i odpowiedzi ^

posiadam takie wyposażenie jak.:

15 lf3

8 b02

1 iris i kilka flaków

i dużo napędów za max uri

i dużo dodatków

pozdrawiam i dziękuje za pomoc

Opublikowano

Odpal na same paczki, widać serwer oblegany to będzie rzadziej padać.

Można też x-2 próbować i niech ucieka, gdy przeciwnik wskoczy na mapę :)

PBDO przez 1 tydzien nie padł mi ani razu na 1-2,

z ustawieniem uciekania gdy przeciwnik wleci na mapę.

Opublikowano

@UP niby racja,ale mapy 1-2 są często nalatywane, więc może być tak że statek będzie stał na porcie przez kilka godzin,lepszym rozwiązaniem jest kupić sobie premkę na miesiąc za 25 zł i wtedy bocić,a za miesiąc można zrobić fajne konto. Więc wybór należy do Ciebie.

bugpointblack.png

Opublikowano

No tak ale z tymi boxami to też niby problem bo trzeba jakieś kaptche przepisywać a potem nie wiem jak wrzucić to na IdoI..

To prawda , ja gram na pl2 i mapki 1-2/1-3/1-4 są często napadane a mimo że statek ucieka i tak zniszczy go ktoś go ze strzała bd mi yebał po 25-50k ;).

Jakieś pomysły jeszcze ? Nie wiem czy w końcu zostać i grać na pirani , dozbierać te kilkadziesiąt k uri kupić peta itp i potem jakiegoś golca czy coś.

Czy np teraz kupić leonka i latać na 1-3/4 .. Ale muszę liczyć się z tym że też dużo nie zarobie bo ktoś będzie mnie niszczył i bd wychodził na zero z uri...

Opublikowano

@ ref,

@ps . kupiłem lenka i wygasła licencja ; < chyba kupię na miesiąc

@edit 1

chciałem zapytać czy ibot na miesiąc kosztuje 10 dolarów czy 10 zł?

widzę że nie chętnie otrzymuje odpowiedzi ;) ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...