Skocz do zawartości

[VM] Ravia.EU - Otwieranie 500+ hematycznych szkatułek

diadax

Rekomendowane odpowiedzi

Dropek 9 lv + rekawica, dropiłem tam gdzie są pomieszane psy z wilkami moim zdaniem najlepiej dropi czasem na jednej rękawicy nawet wyciągało się 40-50 hematów, starałem się dropić na 2 postacie na raz co o wiele skraca czas wydropienia takiej ilości. Zajęło mi to gdzieś około 3-4h bo już nie pamiętam dokładnie. Główny lv postaci to 83 sura WP jak narazie 4xP :D oczywiście bez ISa.

Rozdzielczość to nie 720p / 1080p...

W CONFIG w folderze Ravi masz rozdzielczość..

masz na full dlatego taki duży ekran i nawet w 1080p przy full screenie mało widać.

Spróbuj nagrać w 1360x768

Nie musisz mi tłumaczyć jak mam to robić, bo znam się na tym. Mówisz ze 720p/1080p to nie rozdzielczość, a co to niby jest ? Jest to skrót 720p - 1280x720, 1080p - 1920x1080, żeby nie pisać pełnej nazwy rozdzielczości używa się tego skrótu ...Celowo nagrywałem przecież w 1080p (to była próba) lekko ucięte u góry paski, ponieważ grałem w oknie. Piszesz, że mało widać przy full ekranie jeżeli masz ustawiona w kompie rozdzielczość 1080p to wszystko idealnie widać każdy nick itp. To już wina od Twojej strony, że nie dowidzisz wszystkiego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [VM] Ravia.EU   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...