Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Złoto! POMOCY

dawudex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc zadzwoniłem za 30.75 zł i złoto nie doszło a pieniądze z konta zostały pobrane pomocy dodaje też że kupiłem gold za pomocą dzwonienia gdy wspisałem nastepny kod połączenie zostało zakończone

Czyżby mnie okradli ? ;x

My Steam Profile https://steamdb.info/calculator/76561198062082037

Worth:1162€ (315€ with sales)

Games owned:988

Games not played:743 (75%)

Hours on record: 4,725.8h 

Opublikowano

Moze zły kod wpisałeś? albo zakonczyles rozmowe zanim wpisales kod. Ja zawsze jak dzwonie i robilem to juz kilkanascie razy wpisuje kod i jak dziala dopiero rozlanczam się i nigdy mi sie nic takiego nie przytrafiło. Powodzenia

Opublikowano

Raczej zakończył wcześniej rozmowę a nie kod źle dla tego nigdy nie dzwonię tylko Sms ewentualnie Przelew :D

Opublikowano

Napisz do supportu, choć niestety support w WoT to porażka :C

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

Ta..Up@...

Support ci odpiszę chociaż nie wiem czy coś z tym zrobią ..:/

Opublikowano

Na maila powinny ci przyjść potwierdzenia zaksięgowania wpłaty nawet przez telefon przychodzą dopiero z tym możesz się udać do wg support bo inaczej oni cię będą mieli w d**ie ponieważ wszelkie płatności dokonywane poprzez stronę WOT przechodzą przez ich autoryzowanych przedstawicieli i oni ci wysyłają potwierdzenie

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...