Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perm za nic?

NoSkillJustLuck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, panowie jest taka sytuacja. w swoim statusie na moim 2 koncie (NoLuckJustSkill) napisałem "rfmc penisie" oczywiście, niektórzy mogą pomyśleć, że było to skierowane do rmcfa, po 2-3 minutach, odświeżam strone, a tu "Nie masz uprawnień do przeglądania tej strony", - odrazu wiedziałem, że ban ;_;, jednak co się okazało? Ten ban jest Permamentny, w dodatku za nic, bo RMCF'a nie obraziłem nie prawda?

randą 2k10

Opublikowano

Gościu dostał perma za napisanie w statusie, cytuję "RMCF to..." i dostał perma. Z nim nie ma co rozmawiac, w tej kwestii nic się na forum nie zmieni i nie masz szans na odzyskanie konta.

W Regulaminie Globalnym za obrazę członka teamu są max. 2 tygodnie, a nawet Mounthains dawał tydzień/dwa jak wstawiali jego przerobione foty i wyzywali go od konii. Także uważaj co piszesz w statusach i najlepiej nie pisz tego nicku, zakreśl go jako XYZ, coś w tym stylu.

Opublikowano

Ostatnio był unban dla jednego gościa. W powodzie bana dostał "żegnam", a dopiero potem kierzek go odbanował.

Ale serio nie ma co się kłócić. Każdy z GM i adminów widzi tą samowolkę i nie reagują. Możesz iść się targować ale nie obiecuję Ci, że dostaniesz ub.

Opublikowano

Szczerze sam byłem zbanowany ale przez pomyłkę lekką.A z tego co widzę u cb przekręciłeś to totalnie.

Obraziłeś członka MPC.

Kara się na leży.

Pozdrawiam!!!

Opublikowano

Szczerze sam byłem zbanowany ale przez pomyłkę lekką.A z tego co widzę u cb przekręciłeś to totalnie.

Obraziłeś członka MPC.

Kara się na leży.

Pozdrawiam!!!

Kara sie nalezy, ale jak wyzej wpomnial max. 2tyg.

61093c6efb.png

Opublikowano

Wiecie, RMCF to po prostu można rozumować jak Real Madrid Club Football. Więc nie koniecznie chodzi o Adma. Moim zdaniem się nie należy, a już napewno nie perm.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Ta RMCF odpowie <beka>. RMCF to wprowadził tutaj (może zabrzmi to śmiesznie) ale wprowadził system totalitarny ;d. Jak Stalin;). Bo spójrzmy na fakty , że od razu permamentnie banuje użytkowników za namniejsze przewienienia trolling , obraza :D. A Stalin także pozbywał się swoich wrogów politycznych :D

Opublikowano

Gościu dostał perma za napisanie w statusie, cytuję "RMCF to..." i dostał perma. Z nim nie ma co rozmawiac, w tej kwestii nic się na forum nie zmieni i nie masz szans na odzyskanie konta.

Zav, on napisał w głównym statusie 'RMCF to...' a potem w komentarzu napisał IDIOTA i dlatego tego bana wyrwał. TOP, niby nicku nie dałeś naszego globala..

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Słuchaj perma nie ma nigdy za frre za tym bardziej na tym forum więc..

Mówi się trudno jak dla mnie temat do zamknięcia chyba ,że chce się własnie RMCF wypowiedzieć.

Opublikowano

Słuchaj perma nie ma nigdy za frre za tym bardziej na tym forum więc..

Mówi się trudno jak dla mnie temat do zamknięcia chyba ,że chce się własnie RMCF wypowiedzieć.

Oj kolego,mało wiesz.

25kr0nq.jpg
Opublikowano

Oj kolego,mało wiesz.

Tzn.?:)Wyjaśnij mi czego mało wiem.?

P.s:Sorry za zmianę tematu.

Opublikowano

Ale to jakby nie było chcecie to róbcie temat o wywaleniu RMCF ale moim zdaniem może zostać bo nic do niego nie mam i on do mnie .

Tylko jak już pisałem dwa razy podanie na Kida to do razu zamykał Pisał ,że team full chociaż Moderatorzy chcieli ode mnie pomocy..

ROSHTI@

Jestem dużej na tym forum od cb :)

Opublikowano

No raczej tak..

Skończmy się kłócić jak i tak jest taka prawda.

P.s:Sorry za ten posty jak nie pasuję proszę usunąć :)

Opublikowano

No raczej tak..

Skończmy się kłócić jak i tak jest taka prawda.

P.s:Sorry za ten posty jak nie pasuję proszę usunąć :)

Lizo.dup_mode = on

@Topic Prawo do wlasnego zdania. Nie spodobal mu sie RMCF czy jaki on tam ma nick i wyrazil to :P

To tak jakbys kolege wyzwal on Idioty, Debila itd. a on zadzwonilby na Policje a ty na dodatek zgarnalbys mandat ^^

haha :D

61093c6efb.png

Opublikowano

NIKOGO NIE OBRAZIŁ ! NAWET JAK BY NAPISAŁ :

RMCF SSIE.

to może się to tyczyć klubu piłkarskiego, a on napisał

rfmc penisie.

A tu nie ma nawet jego nicku.

Co do kokosza. Nigdy Ci ten ... nie odpisze ! Miałem identyczną sytuacje ! Tylko, że 4 dni na pisanie, za napisanie:

Zans już dodałeś kolege do prywatnej rozmowy ? Pozdrawiam RMCFa <3

Dostałem Bloka na 4 dni i +5% !

Napisałem do kierzka, kokosza ! I żaden mi nie odpisał ! To forum jest popierdolone jeżeli chodzi o administracje. Wyjebał bym ich wszystkich prócz TCQ i Antixa, AceBoy'a i Seldka. Zostawiłbym samych userów ! To forum schodzi na Psy !

NIE ODPUSZCZĘ PUKI CI NIE ODBANUJĄ KONTA !

@Down. Gdzie widzisz błędy ? <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...