Pelikan7 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Witam mam pytanie, czy ktoś próbował tą skrzynie ucznia podnieść na "dh" jeżeli owa znajdowała się na ziemi?? po odczekaniu jakiś 5min ona znika i jestem ciekawy czy można było by ją podnieśc na dh jakimś 70lvlem i to byłby fajny zarobek. czekam na odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bertek Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Nie próbowałem, ale wątpie żeby tak to działało bo to PL, a nie privy, aczkolwiek sprawdze. Albo mój DH nie działa, albo się nie da. Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krul Majonez Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Nie da się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrzu Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Nie da się ani legalnie ani na hackach po prostu zablokowali to ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demczi Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Niedarady bo dostajesz tą skrzynie na starcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.