Wilkq32 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Witam mam problem z internetem ,posiadam go z neostrady ma on zarówno 10mb/s lecz pobiera mi maxymalnie po 1mb/s .Dlaczego tak jest to nie wiem może mam gdzies limity poustawiane ,jeżeli może ktoś pomóc ,to będę wdzięczny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelek997 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 MB czy Mb? [UDF] MathEx | [C++, ALLEGRO 4.2][Gra] Mr. Gun [Gra] Kółko i Krzyżyk - Gomok (konkurs) | [Gra] Tetris (konkurs) [Program] Odtwarzacz MP3 (konkurs) | [C++, ALLEGRO 5.0.9] Proste oświetlenie 2D [Gra] More Than 2048 | [ALLEGRO 5][C++] Mandelbrot Renderer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasteczkoMen Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Dobrze pobiera, tak powinno na Neo 10MB. Ja mam 2MB i pobiera 200kb/s, a u ciebie jest 1mb, więc ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mounteck Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Tak powinno być Wszystko jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poldi06 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Pewnie masz 10mbit/s czyli 10:4= 2,5mb/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 jak widać sa problemy z jednostkami i radze zaglądnąć do Wikipedii na 10Mbps - MEGABITY ( tak sprzedają usługi ISP ) i Mb/s - MEGABAJTY 10 Mbps/s to 1,2 Mb/s zresztą gdzie ci to pisze że GWARANTUJĄ TAKIE POŁĄCZENIE , dokładnie NIGDZIE . o takiej stałej prędkości na tym łączu asymetrycznym możesz sobie pomarzyć If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocker Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 ale jeżeli sciąga Ci po 1mb na sekundę to wszystko jest wporządku. Ja mam neta 6mb z neo i sciąga w porywach do 750kb/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.