Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rotacja samochodów (aktualizowane)

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualizacja 07.03

EDIT

Poprawka, 06.03. Źle spojrzałem w kalendarz.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Widze, że już pętelka się zrobiła, znowu mamy Lexusa i Mustanga '12 , co do Stingaraya to nie wiem kiedy ostatnio był :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

o której rzucą nowe auta

Tak jak benq napisał, 7 marca podczas patcha/konserwacji zmienią te auta.

Opublikowano

Widze, że już pętelka się zrobiła, znowu mamy Lexusa i Mustanga '12 , co do Stingaraya to nie wiem kiedy ostatnio był :P

Corvetty jeszcze nie było.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualizacja 20.03

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rotacje samochodów pojawiją się losowo czy jest jakiś konkretny odstęp czasu pomiędzy nimi?

Bo widzę po datach, że czasami jest to równe dwa tygodnie a czasami prawie miesiąc i nie wiem kiedy spodziewać się nowych aut.

Opublikowano

Rotacje samochodów pojawiją się losowo czy jest jakiś konkretny odstęp czasu pomiędzy nimi?

Bo widzę po datach, że czasami jest to równe dwa tygodnie a czasami prawie miesiąc i nie wiem kiedy spodziewać się nowych aut.

Zawsze rotacja pojawia się co 2 tygodnie.

Opublikowano

A co z rotacjami 12.12.12 i 09.01.13 ?

To nie były 2 tygodnie :D

Były wówczas Święta i zrobili sporo akcji, promocji itp. Zazwyczaj są to dwa tygodnie.

Opublikowano

Ok, dzięki.

Czyli nowych samochodów możemy się spodziewać 3 kwietnia. xD

Tak, info wstawiam w ciągu kilku godzin od momentu publikacji, a zazwyczaj jest to w poniedziałek danego tygodnia więc wtedy będziemy pewni.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Benq jest na urlopie, więc napisze jaka będzie rotacja.

Zostaną dodane:

Chevrolet El Camino SS

Ford Focus RS

Audi R8 Coupe 5.2 FSI Quattro

Zostaną zabrane:

BMW M3 GTS

Ford GT40 Mk.I

Nissan Skyline GT-R V-Spec (R34)

Łatka przewidziana na noc ze środy na czwartek.

Opublikowano

Aktualizacja 10.04

Benq jest na urlopie, więc napisze jaka będzie rotacja.

Spokojnie, nadal trzymam rękę na pulsie. Dzięki ;)

cena za ile igc ?

Dodałem, pierwszy post.

Opublikowano

Nie sądzę, aby Audi R8 5.2 FSI Quattro kosztowało ledwie 1.100.000 IGC, minimum to 1.800.000$. Ogólnie złe statystyki tam podałeś w pierwszym poście... Chyba tylko zmieniłeś w nazwie z 4.2 na 5.2. ;)

Opublikowano

Jak dla mnie to ta rotacja jest najgorsza odkąd gram :D

e/ już nie mogę się doczekać Veyrona na CarChangerze :D to musi zapierdalać :D

142g9ox.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualizacja

Opublikowano

Powiem wam, że kolejna rotacja zakończyła się niestety porażką jak dla mnie... Uzbierałem sobie specjalnie pieniążki żeby kupić jakąś fajną furkę, a tu taka porażka... Aż szkoda wydawać 500 SB na miejsce w garażu :/

142g9ox.png

Opublikowano

Powiem wam, że kolejna rotacja zakończyła się niestety porażką jak dla mnie... Uzbierałem sobie specjalnie pieniążki żeby kupić jakąś fajną furkę, a tu taka porażka... Aż szkoda wydawać 500 SB na miejsce w garażu :/

Każdy lubi co innego ale prawda, szału nie ma. Największy problem to ten, że wszystkie już były.

Opublikowano

Moim zdaniem obojętne za ile będą bo jak dobrze idzie mi czasem to ( z mnożnikiem ) w 3-4 dni zbieram około 2.000.000 IGC wiec spokojnie. (siedząc około 5-6 h w dzień).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...