Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Systemu ulepszeń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyne z czym mam problemy to system ulepszeń. Chciałbym prosić was o upload systemu ulepszeń z maksymalnie czterema broniami bądź też zbrojami. Nie chodzi mi tutaj o bronie typu tryton choć one również mogą podlegać systemowi. Oczywiście prosiłbym również o item_proto itp. po stronie clienta.

Wynagrodzę to maksymalną ilością "lajków" oraz "5" w profilu.

sygnaturac.png
Opublikowano

Sam możesz zrobić system ulepszeń jest to bardzo proste :

Wchodzisz w Navicat-->player-->refine_proto-->"id to id które będziesz wpisywał w item_proto-->vnum0--to id ulepszacza-->count0--to ilość ulepszaczy. Jak chcesz mieć np 3 ulepszacze to w vnum0,vnum1,vnum2 wpisujesz id ulepszaczy a w count0,count1,count2 wpisujesz ilość ulepszaczy potrzebnych do ulepszenia.

Wchodzisz w Navicat-->player-->item_proto-->klikasz "Edycja,Szukaj" szukasz itemu którego chcesz-->Gdy znajdujesz lecisz w w bok kolumnami (w prawo) znajdujesz kolumnę refine_vnum--(tu wpisujesz id nowego itemu którego ma ulepszać z poprzedniego), w refine_set (wpisujesz id Ulepszenia)

http://www.mpcforum.pl/topic/401892-tut-system-ulepszen/

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...