Tymoteor Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Mam kilka pytań odnośnie tego czołgu: 1. Czy i ile zarabia ? 2. Jak z jego działem - co przebije ? 3. Pancerz - co go przebije ? 4. Jego zalety i wady 5. Jak prezentuje się na tle innych zarabiaczek premium? 6. Czy opłaca się go kupować, czy może lepiej kupić Löwe / T34 / SPers, etc. 7. Jeszcze jedno - do jakich tierów go losuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrostry0407 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 2. Mozesz zobaczyc 3. Równiez mozesz zobaczyc swoj pancerz MM etc. "Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 1. Podobnie jak kazdy 8 tier premium. 2. Slaba penetracja, 6-8 tiery tak 3. Pancerz slaby w porownaniu do innych radzieckich czolgow 4. Nie gralem nim 5. Ich zarobki sa podobne to zalezy od umiejetnosci gracza 6. Ja polecam T34. 7. 6-9 tierow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymoteor Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Dzięki, może się jeszcze ktoś wypowiedzieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc3xT Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ja kupilem SuperPersa i do zarabiania nawet dobry ; ) biorąc pod uwagę cene jego i innych czolgow to jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek4 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Polecam ci to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Nie kupuj go pod żadnym pozorem! Jak wywali cię na 9 tiery to jesteś mięsem armatnim, pancerz przebijają nawet 6 tiery, a zarobki chyba najgorsze z 8 tierów premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek4 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Up@ Z tego co czytałem i oglądałem zmienili mu pancerz na lepszy więc nie wiem czemu tak piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Zwiekszyli chyba jeszcze celnosc i zwiekszyli predkosc zgrywania celownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek4 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Czyli jak by nie było up-y chyba wyjaśnili ja bym na twoim miejscu kupił go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Działo ma z IS'a, a to że zmienili mu pancerz nie zmienia faktu że i tak w podłogę przebija go 6 tier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymoteor Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Heh, dzięki, ale jak już będe kupował to T34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Beda testy aktualizacji to wtedy bedziesz mogl sobie porownac premium tanki i wybrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.V Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 1. Tak samo jak inne premiumy na tym tierze. 2. Przebije 6-7 tiery, no może jeszcze parę 8. 3. Słaby pancerz - gdy porównuje się z innymi radzieckimi czołgami, wypada słabo. 4. Jest dość powolny, ma słaby skręt wieży. Ogółem, nie polecam, więcej wad niż plusów. 5. Te zarobki są bardzo podobne. Jeśli zagrasz dobrze dostaniesz więcej, jak gorzej to dostaniesz mniej. Proste. 6. Bardziej polecam Lowe lub T34. 7. 9,8,7,6 tiery. "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Za to IS-6 bardzo czesto losuje na top liste. Bardzo rzadko widze na 9-10 tierach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korosor Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 IS6 jest fajny. Pod kątem bodajże 32 stopni (poszeperaj na anglojęzycznych forach na pewno znajdziesz dokładne dane) ma PRAKTYCZNIE dwa razy grubszy pancerz. Działo daje radę. Jeżeli nie masz IS8/IS7 (czyli nie masz doświadczenia na IS-ach) to nie radzę. Zarabia +/- tyle co SP ale musisz dużo bardziej się namęczyć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 W porownaniu do T34 jest znacznie slabszy. A T34 kosztuje tylko 200 golda wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.