Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sezon 3 i kilka innych rzeczy

xSAZx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie by było :) Skąd masz te info?

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące resetu elo.

Na czym to będzie polegało, tzn. jak bardzo je zresetują. Do 1000 czy zostanie tyle ile jest.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Startowe elo to 1200

Na poczatku masz tzw eloboosta czyli 50+\- za mecz

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Według mnie takie są szanse:

-28 pażdziernik - reset elo - 90% Tak.

-NIEKTÓRE skórki za IP - 60% Tak.

-Nowe mapy - 30% Tak.

-Prace nad championem Viktorem - 90% Tak.

-Rework wizualny i drobne zmiany - 90% Tak.

-Nagrody za elo - 100% Tak.

Game Over

Opublikowano

Reset elo jest 23 października ;) potwierdzona informacja przez support, widziałem gdzieś na oficjalnej stronie lola też, ale nie potrafię teraz wam podać :)

Podobno na 2013 ma być coś takiego jak skiny ip, lecz jest to tylko tak jakby "projekt ustawy" - nie wiadomo czy wejdzie.

Nowe mapy, a raczej nowa mapa - pewnie wyjdzie wkrótce dla urozmaicenia gry :)

Prace nad Viktorem - jeżeli coś jest do poprawy to na 100%, bo ostatnio dość często są poprawki starszych championów.

Rework wizualny - sporo championów dostało już swojego reworka, zapewne trwają prace nad kolejnymi, więc jak najbardziej tak.

Nagrody za elo - chyba każdy wie co i jak :) ale dla niedoinformowanych http://eune.leagueoflegends.com/news/season-2-rewards-and-ratings-changes - zapoznajcie się :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Tutaj macie napisane ładnie, co będzie jeszcze w tym roku i w przyszłym o ile nie wpadną na coś nowego ;)

http://na.leagueofle...246208#29246208

[*][b]Refunds[/b] – will be addressed next week
[*][b]Rune Pages[/b]– 2 for 1 promotion launched yesterday. Will revisit in 2013
[*][b]Rune Pricing and Design[/b] – Evaluate in 2013
[*][b]Champion Pricing[/b]– Proposed plan(s) will be presented to the community for feedback in the next few weeks
[*][b]Skin Pricing[/b]– likely will try a couple things in 2012, with a long term plan in 2013
[*][b]Bundles[/b] – Great feedback in the All About Bundles thread. Expect to see meaningful progress in 2012
[*][b]Summoner Name Changes[/b] – Possible sale in 2012 along with another cleansing of unused names
[*][b]Free Champion Rotation[/b] – Evaluate in 2013
[*][b]Gifting to Friends[/b] – Targeting partial capability in December 2012
[*][b]New Types of Content[/b] – Expect the first of many in late 2012
[*][b]Skins for IP[/b] – Evaluate in 2013 (I appreciate the helpful poll threads)
[*][b]Legacy Skins[/b] – Potential comeback for some legacy skins beginning December 2012
[*][b]Limited Edition Skins[/b]– No plans to change

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...