Gość Darek4 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witam! 1.Czy mogę sobie zmienić tytuł lub czy mogę sobie go zmienić jak będę miał np."Kida". 2.Tło tak samo mogę zmienić jak będę miał "Kida,MMT.?" Dodam 3:D 3.Nick mogę zmienić pod jakim sposobem i co muszę zrobić. Like za pomoc. P.s:Dodam ,że od 1miesiąca nie przychodziły mi like ...A chociaż użytkownicy mi je dawali. Odnośnik do komentarza
Herbacia432 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 1.Nie tylko GM lub h@ moze zmienic chyba Odnośnik do komentarza
Gość Darek4 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Dobra odpowiedź .. -,- Ale proszę o szersze rozpisanie tego.Like dla pana up@ i dla tych ,którzy to rozpiszą .. Odnośnik do komentarza
Flinn Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 1. Tytuł mogą sobie zmieniać GM+, a zmieniony tytuł mogą mieć Modzi+ 2. Musisz mieć MMT lub wygrać Golda/Blue/Black 3. Tylko Gold Member może sobie zmienić nick Odnośnik do komentarza
Gość Darek4 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Dzięki po prostu nie pamiętał Like da cb. Temat Close. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.