Ed Dog Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Chciałbym odświeżyć kompa co mogę zrobić z tym : (ps: nie ukrywam, że chciałbym coś z grafiką kasę mam ale też bez przesady ), a może dobre rozwiązanie to 2 karty graficzne ? może coś z prockiem ? Pzdr Ed Dog (-iuJooo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePerzot Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Powiem tak, jak na razie nie potrzebne Ci są 2 karty graficzne bo ich po prostu nie wykorzystasz. Co do procka to możesz wymienić na jakiegoś i7 jak i5 Ci nie wystarcza Tak od siebie to dodałbym tutaj jeszcze 4 GB RAM'u Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ed Dog Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Powiem tak, jak na razie nie potrzebne Ci są 2 karty graficzne bo ich po prostu nie wykorzystasz. Co do procka to możesz wymienić na jakiegoś i7 jak i5 Ci nie wystarcza Tak od siebie to dodałbym tutaj jeszcze 4 GB RAM'u ... jest 4 -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xShinek Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jak już chcesz zmieniać to zamien sobie procka na i5 2500K. Jak narazie to SLI chyba nie potrzebne, jedna karta wystarczy. Szczęśliwy byłbym jakbyś jeszcze podał budżet jaki masz zamiar wydać na kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristiano. Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 dodał kolejne 4 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ed Dog Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jak już chcesz zmieniać to zamien sobie procka na i5 2500K. Jak narazie to SLI chyba nie potrzebne, jedna karta wystarczy. Szczęśliwy byłbym jakbyś jeszcze podał budżet jaki masz zamiar wydać na kompa a tak od 0 do 1500zł chciałem dokupić do 16 GB czekam jeszcze na propozycje btw jak możecie średnio ceny dać do tego był bym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xShinek Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 16GB i tak nie wykorzystasz, chyba że masz zamiar stawiać serwery jakieś. Karta narazie może zostać, chyba że chcesz sobie popykać w bfa na ultra to niestety budżet zwiększ ;p Dokup 4gb ramu taka sama częstotliwość (bo mam rozumieć że te 4gb to jedna kość tak?) taktowania i powinno być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ed Dog Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 bf i tak mi chodzi na full z nagrywaniem nie mam problemów. Czyli podsumowując : Procek : i7 Grafika : ? Ram : 8 GB myślę, że na razie wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePerzot Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jeżeli już chcesz gafę to może ta ? Nie znam się za bardzo ale jest polecana przez Pure PC http://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-gv-n660oc-2gd-517458/ Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakSieMacie Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 HD7950 - 1199zł lub HD7870 P67 Pro3 B3 Fortis Na P67 możesz kręcić przez mnożnik (do x38, i5 2400) + BCKL przez co uzyskasz nawet 4.0, ale zależy od sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ed Dog Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 "Jeżeli już chcesz gafę to może ta ? Nie znam się za bardzo ale jest polecana przez Pure PC http://www.morele.ne...0oc-2gd-517458/" wybiorę raczej tą kartę i płytę główna tą co podał kolega wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.