Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragonoidcraft2012[100%survival bez komend][własna strona][spawn survivalowy]

Luki43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer polecam, lubię typowe survivale, gdzie gracze ze sobą rywalizują, lecz mimo wszystko bardzo proszę o zastanowienie się nad tym, komu daje się admina. Admin "16 Bit" strasznie go nadużywa, 5minut temu, będąc w kopalni daleko od spawna wraz z moim kolegą, dostałem teleport na sam spawn...jako, że server jest bez pluginów nie mogłem wrócić sam do poprzedniego miejsca. Po zapytaniu dlaczego to zrobił, dostałem odpowiedź "nie wiem xD" Na końcu próbował się jeszcze wypierać, że to nie on teleportował, lecz tego screen już nie złapał :|

Jeżeli ten gracz dalej będzie miał admina, zrezygnuje z serwera i więcej na niego nie wrócę. Mam dość użerania się z adminem 10latkiem.

Dodatkowo, sytuacja z 2h temu. Zostałem napadnięty przez któregoś z adminów, który był niewidzialny..(tak, dokładnie...) i zaczął do mnie rzucać snieżkami, przez co utrudniał mi grę...niestety na to już nie mam dowodów...

Pozdrawiam i dorzucam screen:

doostrzalu.jpg

Brawo. Teraz tylko potwierdza, że ten admin ma typowo 10 lat. Po próbie skontaktowania się z właścicielem na czacie w minecrafcie i w celu wyjaśnienia sytuacji dostałem kicka z powodem "Miał hacki"

kick.jpg

czat.jpg

kick2.jpg

Więcej na serwer nie mam zamiaru wchodzić, dopóki wlaściciel nie odpowie na moją skarge w tym temacie..do pieca z typem.

Pozdrawiam.

Opublikowano

aha ok dzięki. ;)

Ok dzięki że złożyłeś skarge pogadam bardzo z tym 16_bit poprostu on jest nowy i nie czytał regulaminu admina.....Jeżeli jeszcze raz tak zrobi prosze tu napisać odbiore mu range jak tak 2 raz zrobi :).

/ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...