Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z grą Borderlands 2

MisticForce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ten samem problem co ten użytkownik w tym temacie : http://www.mpcforum.pl/topic/735009-problemz-borderlands-2-pomzcie/#entry5323475

Wyskakuje mi właśnie ten błąd, gdy włączem grę. Mam orginalną grę i bardzo mi zależy na rozwiązaniu problemu.

Zreszta to samo jest z gra Egoboo (cos mi nie chc te polskie litery dzialac, sorki). Tez taki problem mialem z terraria, ale nagralem XNA Framework 4.0 i zaczelo dzialac, moze podobny problem jest wlasnie z Borderlands 2 i Egoboo. Pomozecie?

Dane komputera mam podobne do adanowego z tego poprzedniego tematu, ale raczej to nie wina sprzetu, bo tak jak w terrari byl ten sam blad i trzeba bylo nagrac program

Opublikowano

Skasuj wszystko co jest związane z tą grą i zainstaluj ponownie jeśli jednak to nie pomoże to napisz do supporta Steam oni Ci na pewno pomogą.

Opublikowano

Robiłem już reinstala, a co do napiszania do supportu, to nie za bardzo wiem co dokładnie zrobić, jeżeli po angielksu będzie trzeba pisać, to sobie nie poradzę, bo nie umiem angielskiego dobrze. Wolałbym abyście wy mi pomogli, może ktoś z was miał już taki problem i go rozwiązał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...