cipi Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 witam jest jakis darmowy bot co biłby alieny?? Odnośnik do komentarza
Skorpion. Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Niestety, ale nie ma takiego bota. Darmowy jest jedynie boxybot, ale on bije alienki tylko we wrotach. Na expa gama botów płatnych. by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza
Wojak-PL Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Skończyła sie ERA na darmowe boty . Teraz jest tylko 1 za free , boxybot , ale na boxy ;d Odnośnik do komentarza
cipi Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 boxybota mam myślalem ze jest jakis na alienki ... ehhh coz czyli w sobote wrota ;D Odnośnik do komentarza
ZaklinaczDeszcz Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Niestety, ale nie ma takiego bota. Darmowy jest jedynie boxybot, ale on bije alienki tylko we wrotach. Na expa gama botów płatnych. Na szczęście nie ma. >>>200 like<<< Odnośnik do komentarza
evilhehePL Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 xxx // O crackach tu nie gadamy, nie te forum. Anonymous Odnośnik do komentarza
ZaklinaczDeszcz Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 xxxx zakaz piracenia na forum. Odnośnik do komentarza
evilhehePL Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 dałem link do bota czy cos ? napisałem tylko ze jest scracowany pdbobot ... a jezeli taka inforamcja przeszkadza wam to chuj wam w ryj Coming: Blokada pisania na 3 dni. Odnośnik do komentarza
ZaklinaczDeszcz Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 dałem link do bota czy cos ? napisałem tylko ze jest scracowany pdbobot ... a jezeli taka inforamcja przeszkadza wam to chuj wam w ryj słownictwo Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.