chetsui666 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 witam, dziś zacząłem grać na tym serverze, ale do końca nie ogarniam jak kasę zarabiać gdzie expić i co z PU ? Polaka w rozgrywce nie znalazłem. Mógł by ktoś rozpisać mi ładnie odpowiedź na pytania, coś w rodzaju takiego poradnika jaki jest na last chaos destiny co robić od jakiego do jakiego lv i jak zarobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zycie Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Zmień sobie na Serwer Classic ponieważ na fun prawie nikt nie gra a co do pu to spokojnie sobie bij a na 70 lvl idż do świątyni w dratan jest nawet teleport ale nie pamiętam nazwy tak jest q jak go zrobisz z paskiem będziesz miał spokojnie 60k pu nastepnie wbijasz sobie 97 lvl i robisz q w dratan/stry i tarian na pbi wbijasz 140 lvl potem robisz q na moraske a potem juz q w kapeli morasce i akan tam wbijesz jakies 170 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chetsui666 Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 a co z kasa ? gdzie zarabiac ? jakoś trzeba na eq zrobienie i wog na te lv a na classic bedzie mi łatwiej grać ? bo juz mi 5 serv padl na ktorym gralem wiec od nowa za dlugo mi sie juz nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerbi Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 no na classic bedzie wolniej, duzo wolniej. ja tez Ci classic polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chetsui666 Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 ale dalej nie wiem co z ta kasa na fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueenOfSadness Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Tu i tu zarabianie kasy zaczyna się na wyższych lvl'ach gdy będziesz mógł spokojnie ubijac sorcerer'ów w spirit cave. Właśnie tam z ls i idb dropi się bronie i sprzedaje u npc. (bynajmniej tak było 2mc temu) Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.