needyourplay Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Siemka! Mam pytanie! Zamierzam kupić 5 slotowy serwer na MineServ.eu (pakiet BRONZE)! I mam do was pytanie czy będzie lagowało jak wejdzie 5 osób?? Serwer będę głównie wykorzystywany do grania! Będą podstawowe pluginy czyli WorldEdit, WorldGuard, Essentials, PermissionsEx, AuthMe! Proszę o pomoc! Dam LIKE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SynekMTG Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Serwer będę głównie wykorzystywany do grania To chyba nic dziwnego, tak jak każdy Nie, nie powinno być lagów lecz jest to słaby hosting i wszystkiego można się po nich spodziewać. Na przyszłość polecam craftserve.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
needyourplay Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 @up Tam miało być "serwer będzie wykorzystywany do gry z kolegami!!"! Ludzi nie będzie na nim non-stop tylko po szkole razem se gramy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evil014 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 nie będzie lagować ja miałem tam serwer jeszcze przed modernizacja gdzie było mniej ramu i 6 osob grało 0 lagów ok 10 pluginow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
needyourplay Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Okey! Dzięki!! Macie LIKE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.