Lon333ly Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Cześć. Mam problem, otóż mam bardzo niską ilość FPS'ów, wynoszącą 15-17. Gram na modach, mam ich ok.10, mam też optifine. Wczoraj na wysokiej jakości gry miałem normalnie ok. 50FPS, a dzisiaj cały czas 15-17, nawet jak gram na najgorszej jakości. Poustawiane mam tak, że powinienem mieć coś koło 200 FPS'ów. Ktoś wie, co jest grane? Za pomoc daję dużo lajków. Pozdrawiam, Lon333ly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SynekMTG Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Przeczyść komputer CCleanerem, sciągnij najnowsze sterowniki graficzne, dodaj więcej ramu dla minecraft'a. To może być też wina modów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsakui Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/731960-tut10-sposobow-jak-zmniejszyc-lagi/page__view__getnewpost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lon333ly Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Właśnie po paru godzinach obserwacji doszedłem do wniosku, że FPSy są tak niskie na terenie mojego domku, który jest pod ziemią. Czym to może być spowodowane? Czy skrzynka z moda XPBank może lagować, albo Armor Stand? Bo mam w domku te rzeczy z modów, ale tylko te. 4 Armor Standy i 1 skrzynkę na expa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsakui Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Każdy mod może lagować, ale to, że jesteś pod ziemią też może mieć wpływ. Pozostaje ci chyba zbudować dom na powierzchni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciu0077 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Armor Stand. On strasznie laguje, bo exp bank to nie Usuń sobie standy na chwilę i zobaczysz sam, że lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NowaProdukcja Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 zainstaluj optifin;a i ustaw wszystko na minimalne wymagania, dostaniesz do 70 fps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciu0077 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 @up Ale Lonely ma dobry komp Tylko ten Armor Stand strasznie tnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NowaProdukcja Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 a no tak.. może sciągnij najnowsze stery do karty graficznej, lub ją przeczyść, w innych grach też tyle czy tylko minecraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciu0077 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 @up Posłuchaj mnie dokładnie. On ma dobry komputer, tylko mody mu zwalniają. A stery ma najnowsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.