synaniemawdomu Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Opłaca mi się wymienić na Feniksie Bojowy Miecz +9 czysty za FMS +9 sr 52 all kd +4 do expa ( kryt / mob ) 5b bony słabe !??!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeHnE Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 FMS + 9 SRD 52 ( jest taki w ogóle ? ) Chłopie wymieniaj sie.. wiesz ile Ty za niego na allegro byś dostał. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamogo Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 bierz i to bez zastanawiania wiecej dostaniesz z pewnoscio za samego fms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maccer Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 jak sie nie wymienisz to jesteś głupi ;D Pomogłem ? Zostaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tape Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 nie ma takiej technicznej mozliwoscy zeby bojowy byl wiecej warty Jebnij Like'a !! /AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Euclys Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Na twoim miejscu bez zastanowienia bym się wymieniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synaniemawdomu Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ale teraz te darmowe bonki i wgl. dlatego się zastanawiam ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bertek Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 ale nadal nie łatwo wbić +40 średnie Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabPL Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 wymien sie ! bojowy na feniksie da sie latwo zrobic a takiego fms juz nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
techl4nd Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 wymieniaj sie , proste fms z takimi sr to kosa Shady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrzu Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 zamieniaj po prostu sie oplaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.