Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyrost masy mięśniowej

Jamajkas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chcę szybko nabrać masę mięśniową, nie interesują mnie komentarze nie na temat, będę wysyłał od razu rapoty. Chcę sprawdzone produkty i najlepiej w kapsułkach. Ćwiczę 7 miesięcy na siłowni, co polecacie i dlaczego? Proszę o dokładną nazwę produktu.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

steak-6675.jpg

A tak na serio, to jeżeli masz niedaleko Decathlon, tam na pewno Ci coś doradzą. Mają dość szeroką gamę produktów dla sportowców począwszy od biegaczy po tych co chcą być jak koksu :D

A jak nie, to na tym forum zapewne nie znajdziesz konkretnej odpowiedzi.

Opublikowano

Na tym forum znajdziesz multum "ekspertów", z których takie opiniotwórcze jednostki jak z koziej dupy trąbka.

Idź do sklepu się tym zajmującego i zapytaj się znawców tematu, lepiej na tym wyjdziesz :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Zapraszam na KaeFDe.pl.Ogólnie to gainer,kreatyna+dobra dieta i masa przybędzie,chyba że interesują cię mocniejsze środki typu sterydy ?

25kr0nq.jpg
Opublikowano

Lepiej napisz/przenieś ten temat do działu sport, bo tutaj to naprawdę mało kto mógł ci pomóc.

Zapytaj się w sklepie, po coś ci ludzie tam są....

Opublikowano
metanabol01ps2.jpg

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

jak na mięśnie to dużo białka, a chyba tego w kapsułce nie znajdziesz

kiedyś piłem białko w postaci kakao, smakowało podobnie tylko że na zimno

na mięśnie białko

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...