Skocz do zawartości

Aktualizacja do 4.0 SONY ERICSSON LIVE

Mattyx

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! Chciałbym się Was zapytać czy opłaca się aktualizować system w se live na system android 4.0? Mam teraz 2.3 i wszystko działa dobrze, ale chciałbym mieć nowszą wersję systemu. Ale nie wiem co z tymi podobno źle działającymi diodami powiadomień i np. z ścinającym się nagrywaniem w HD na stabilizacji. Czy wogóle to prawda, że te rzeczy źle działają i czy lepiej aktualizować system. Zawsze można zrobić downgrade, ale nie mam ochoty na grzebanie się z tym. Tak więc opłaca się instalować 4.0?

Weźmy jednak pod uwagę, że Android to nie Windows :)

Wersja 4.1 została wyposażona w tzw. Project Butter, który pozwala na jednoczesną pracę CPU i GPU - to daje o wiele szybszy telefon nawet na słabych modelach. Na ICS jest jakby pre-alpha tej funkcji, ponieważ też widać wyraźne, dużo płynniejsze działanie nawet custom ROMów na wersji 4.0 w porówaniu z GIngerem.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Może ja też wyrażę swoją opinię ;)

Powiem tak ; jeśli lubisz duużo grać na telefonie - to nie zmieniaj

lecz jeśli używasz go czasami do grania, lub do innych pilniejszych spraw - to zmień

Mi osobiście (bo mam wt19i) aktualizacja przyśpieszyła pracę telefonu, lecz nie wszystkie gry działały - nie które nie działały, inne się zacinały

Hmm ja nwm co wy gadacie ja bralem telefon z playa na abonamet z pol roku remu (Se LWW oczywiście) i wchodze w :

1. ustawienia

2. informacje o telefonie

3. klikam aktualizacja oprogramow.

4. pisze ze "Maz najnowsze oprogramowanie i apikacje firmy Sony Ericsson. Nie musisz niczego aktualizować

Please help me bo chce mieć tego 4.0 bo nie wiem komu wierzyc ten pisze ze jak lubi sie grac to nie a ja kocham grac i sluchac muzy help

Hmm ja nwm co wy gadacie ja bralem telefon z playa na abonamet z pol roku remu (Se LWW oczywiście) i wchodze w :

1. ustawienia

2. informacje o telefonie

3. klikam aktualizacja oprogramow.

4. pisze ze "Maz najnowsze oprogramowanie i apikacje firmy Sony Ericsson. Nie musisz niczego aktualizować

Please help me bo chce mieć tego 4.0 bo nie wiem komu wierzyc ten pisze ze jak lubi sie grac to nie a ja kocham grac i sluchac muzy help

Podłącz fona pod kompa... Sony PC companion i pobierz aktualizajce :D

76561198135734228.png

@up tak

i co do tych hejtow polowa tych co pisza o bledach nie maja tego telefonu po 2 chyba by nie dali aktualizacji jak by mialo dzialac gorzej po 3 ja zaktualizowalem i wszystko wedlug mnie wyglada lepiej i dziala lepiej teraz mowicie co nie dziala na tym 4.0 i jakie sa bledy a na 2.3 bylo lepiej tam nie bylo bledow ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Aktualizacja do 4.0 SONY ERICSSON LIVE   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...