Keerok Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witam, Mam taki problem że górne klawisze numeryczne nie działają, prócz 5 i 6. Dodam, że w kombinacji z shiftem aby zrobić wykrzyknik czy małpę również nie. I wcale nie są to zepsute, zalane, czy coś innego klawisze bo w google można znaleźć wiele problemów, identycznych tyle że bez odpowiedz. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXSuperClownXx Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Włącz num lock, może po prostu te klawisze są zepsute. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 jeżeli wcale nie działają uszkodzona matryca, kup nową If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keerok Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Oj, matryca to nie jest, bo podłączyłem klawiaturę kolegi i działała... co więcej nie dziala tylko 1234 789, co wyklucza również pisanie wykrzykników itp. A może ot jest jakiś skrót klawiszowy? Bo klawiaturę mam od niedawna, więc szkoda mi ją znów wymieniać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natan1234 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 No to jak polowa guzików nie działa to nie muzę to być skrót czy coś wymień i tyle no szkoda ale tak jest jak kupuje się gówno ( jeżeli masz jakieś gówno lub kupiłeś nie wiem gdzie a jeśli masz dobra ze sklepu to sorry ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 jak napisałem , uszkodzona matryca, pewnie nawet nie wiesz jaka, w klawiaturze . mało ważne ze komuś tam działa klawiatura u ciebie , kiedy nie działa TWOJA KLAWIATURA , kup nową i nie nudź bo nie naprawisz i tak w żaden sposób If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.