Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Halloween w BFH

tasty0077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jest już halloween w bf:h a co roku z tej okazjii dają Kody [Reedem Code] na itemek unlimited (rok temu była maska)

Jak myślicie co będzie teraz =3 ?

Opublikowano

Ciekawe, czy dadzą supply case'y t.j. w przypadku wszystkich innych evów[np dday-zrzut zaopatrzenia], a także bronie. Trza czekać dalej na rozwój akcji, bo nawet zombiaka royal jeszcze nie ma.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

ta koszulke dali drugi raz, wczesniej za darmo w nagrodach, teraz do clawa. watpie aby dali tylko to, jestem prawie pewien ze bedzie jakas inna koszulka.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorki za mały odkop, ale napisze. Jeśli dali by nawet po 3 tys Fundsów gra bardzo by spadła na psy. Najlepiej niech dadzą koszulke albo buty na zawsze i gitara

Opublikowano

Sorki za mały odkop, ale napisze. Jeśli dali by nawet po 3 tys Fundsów gra bardzo by spadła na psy. Najlepiej niech dadzą koszulke albo buty na zawsze i gitara

Gra spadłaby na psy przez 3k ? Przesadzasz. Codziennie randomy losują toniki i inne badziewia z Daily Claw, 3k nikomu by nie zaszkodziły.

Btw. gra już dawno zeszła na psy.

Opublikowano

bazooki, kosciotrupy dla natio, zwierzak dynia dla royal, twarze dla royal. tylko to mi sie podoba, reszta lipa. moze to i dobrze, bo nie wydam na to pieniedzy :)

Opublikowano

U was nie ma już the dialy claw?

U mnie nie ma

Jest,losowałem wczoraj, dzis. Dropła małpka mei na perma <3 Wgl jakiś luck jest teraz z claw'a

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano
3k to malo, nikomu by nie zaszkodzilo. no popieram, gra nie trzyma tego poziomu co kiedys. teraz ludzie glownie kampia :/.

Graa nie trzyma poziomu,owszem ale podałeś akurat najmniej istotny powód,właściwie nie wiem czy to jest powód do tego żeby twierdzić że gra spadła na psy... kampić ludzie zawsze będą, bo jest to jakiś styl gry. Z resztą,w bfh nie da się praktycznie efektownie campić

/link poza MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...