Krysian Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Otóż chciałbym wgrać kamera mod na serwery prywatne gdyż chciałem skorzystać z http://www.mpcforum.pl/topic/318782-tutjak-szybko-atwo-i-przyjemnie-zarobi-500kk-w-10-min-na-serwerach-prywatnych/ Pobrałem klienta metin2 2011 z metin2mod.tk i gdy chaiłęm zainstalować moda wyskakuje: Odnośnik do komentarza
FeHnE Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Serwer prytany ma jakieś inne pliki niż serwer PL i nie da rady aby grać na tym modzie (owszem są serwery na których działa ten mod ale jest ich mało ) Odnośnik do komentarza
Pawłoś Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Moda wrzuć do najnowszego clienta od Globala i wszystko będzie działać jak trzeba... Odnośnik do komentarza
Krysian Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Wrzuciłem w tym okienku pisz tera żę tylko pythona. coś tam nei moge wypakować Odnośnik do komentarza
Pawłoś Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Wrzuciłem w tym okienku pisz tera żę tylko pythona. coś tam nei moge wypakować Spatchuj metina, a jeśli sprawdzałeś na spatchowanym to zrób to na nieruszanym... Jednym działa tak a drugim tak, ale nie ma opcji, żeby nie działał wcale... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.