Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Multihack 1.5.0.0

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra wyłącza się tylko gdy przed pierwszym wyjazdem z kryjówki włączycie treasure gems lub zmienicie auto też przed pierwszym wyjazdem. Błędem jest również odpalenie wielu opcji naraz. Jeżeli chcecie mieć pewność że hack zadziała i nie wyłączy się, włączajcie wybrane przez was opcje stopniowo. A jeśli chcecie z łatwością włączyć treasure gems wyjedźcie z garażu włączcie treasure gems i wróćcie do kryjówki i na pewno hack zadziała, tzn. diamenty wyświetlą się nam na mapie ;)

pozdr. !

Opublikowano

Mam pytanie kumpel do mnie pisał nie działa mu tylko opcja Turbo coś się waliło czy co?:)

Opublikowano

@ Ref mojego pytania, co daje loading screen, mam rozumiec ze jak zbuguje nam sie auto pod droga na wall hacku to ta opcja odbugowuje?

A co daje agressive pursuit

Opublikowano

@ Ref mojego pytania, co daje loading screen, mam rozumiec ze jak zbuguje nam sie auto pod droga na wall hacku to ta opcja odbugowuje?

A co daje agressive pursuit

jak nazwa wzkazuje nazwa, policja pewnie staje sie bardziej agresywna czyliii pewnie by Cie zlapali zanim bys ruszyl ;d albo cisniesz z max predkoscia po scianach nwm, wlacz, zobacz bd wiedziec :D

001ec5cb680b285a.png?1425487560063

Opublikowano

Witam, mam pewien problem, gdy np włączam "Tank Mode" po czym biorę ucieczkę przed radiowozami, po złapaniu mnie lub ucieknięciu normalnie dostaje expa ale pieniądze na minusie i mi je zabiera.

Gdy włączę Turbo i wygram wyścig nie dostaje nic i zamiast 1 miejsca pisze n/a.

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć dlaczego tak się dzieje? (dodam ze włączam tylko tego hacka i nic wiecej)

Opublikowano

pewnie EA wzięło się za jakieś zabezpieczenia lub ten hack jest wykryty bo jak ja używam hacka od gmz to jest wszych ok ..

Opublikowano

Działa czit grałem 15 min temu wszystko chodzi :D .. Więc co wy gadacie ? Sciągnijcie starszą wersje i ją tylko zaktualizujcie jak ta od kolegi wam nie działa .

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Te hacki od Silver Angela to już jakieś wykrywalne i szwankują :P Od GMZ są ok i nie wykrywalne ani nie szwankujące ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...