Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam takiego aima Aim

VNM1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takiego aima ze na CoD jak gram to nie mam zadnej funkcji innej tylko np jak biegne juz na kolesia 1vs1 to wlaczam klawiszem np f5 i mi sie wlacza ze samo na banie kieruje i same banie wtedy wale lub nawet nie ze kilka razy bania a nagle raz w brzuch na zmyle i znowu banie. Szukam to poniewaz widze gracza wkur.wiają.cego co z daleka ciagle bardzo ddaleko rypie głowy a wiele razy ssy mial robione i nigdy nic a ja nie wierze ze nic nie ma niemozliwe ze z cs assault z jednego konca do mnie na drugim koncu kiedy ja mam premium i skacze podwopjnie robie full skokow biegam i strzelam to normalnie ludzie w takiej sytuacji strzelaja i trafiaja ale po brzuchu ewentualnie raz w glowe sie uda a nie ze ja to robie i on tez tak biega a on trafia mi raz banie zara brzuch znowu bania i bania jeszcze zdazy jak sie juz schowalem za skrzynie. Pozdro i help powiedzcie mi o tym troche.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...