Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Jakby AiM Sam !@

VNM1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takiego aima ze na CoD jak gram to nie mam zadnej funkcji innej tylko np jak biegne juz na kolesia 1vs1 to wlaczam klawiszem np f5 i mi sie wlacza ze samo na banie kieruje i same banie wtedy wale lub nawet nie ze kilka razy bania a nagle raz w brzuch na zmyle i znowu banie. Szukam to poniewaz widze gracza wkur.wiają.cego co z daleka ciagle bardzo ddaleko rypie głowy a wiele razy ssy mial robione i nigdy nic a ja nie wierze ze nic nie ma niemozliwe ze z cs assault z jednego konca do mnie na drugim koncu kiedy ja mam premium i skacze podwopjnie robie full skokow biegam i strzelam to normalnie ludzie w takiej sytuacji strzelaja i trafiaja ale po brzuchu ewentualnie raz w glowe sie uda a nie ze ja to robie i on tez tak biega a on trafia mi raz banie zara brzuch znowu bania i bania jeszcze zdazy jak sie juz schowalem za skrzynie. Pozdro i help powiedzcie mi o tym troche.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...