Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak wyłączyć chmury na single player Minecraft

kahiron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was chciałbym się dowiedziec jak wyłaczyc chmury na single player Minecraft bo nieraz pada i to denerwuje wiec jesli ktos pomoże bedę wdzieczny ;]

Opublikowano

Wchodzisz w opcje(options) potem w ustawienia grafiki (video settings) i szukasz Chmury(Clouds) i z ON zmieniasz na OFF i już :) mam nadzieje że pomogłem licze na like :D

A jeżeli chcesz wyłączyć deszcz to musisz pobrać optifine i tam gdzieś jest sorki ale tera ci nie powiem bo nie mam optifine zainstalowanego ale może jakiś inny kolega z forum ci to powie :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Ok dzieki wielkie teraz mi chodzi już o snieg bo pada i pada a potem trzeba go usuwać i to zajmuje trochę czasu na to wiec jak ktos wie niech napisze będę wdzieczny

Opublikowano

Polecam pobrać modyfikacje SinglePlayerCommands i wpisać komendę /weather sunny .

W TooManyItems też można . Masz tam taką chmurę czy coś ikonkę jak klikniesz klawisz E na ekwipunek i tam lewy górny róg szukaj.

Klikasz w to i ci się wyłącza . Można też przez to robić dzień itd.

Opublikowano

to wiem ....ehh chodzi mi oto jak usunać zime zeby wogole nie bylo jej w miencrafcie ?? ;]

Nieda się usunąć zimy, możesz wygenerować nowy seed bez zimy na spawnie ..

sygnadlamalinowy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...