Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Chce zajebać autko

Aceman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jedno oglądaliśmy i graliśmy właśnie w takie gry zajebanie autka to pestka łatwiej także prowadzić drifty itd. Myślicie że nie umie zmieniać biegi i kierować normalnie to jest jak gra musisz dobrze prowadzić i się nie rozbić

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Najlepiej to autobus ukradnij.

Chyba, że naprawdę Ci się nudzi, to jedź na lotnisko i jakiego Air-Busa podprowadź. Polecisz na Jamajke, tam Cię nikt nie znajdzie.

Opublikowano

Nie jedno oglądaliśmy i graliśmy właśnie w takie gry zajebanie autka to pestka łatwiej także prowadzić drifty itd. Myślicie że nie umie zmieniać biegi i kierować normalnie to jest jak gra musisz dobrze prowadzić i się nie rozbić

Ale jak wpierdolisz w drzewo (ALBO NAWET W 2) i sie zabijesz, to nie ma powrotu do menu xD

Pomyśl troche człowieku.....

897771404427433574016.png

Opublikowano

Ale jak wpierdolisz w drzewo (ALBO NAWET W 2) i sie zabijesz, to nie ma powrotu do menu xD

Wiem wiem.Dlatego wczytam ostatni zapis.

A tak na serio to zdechnę no i co? ja się nie boje śmierci

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Wiem wiem.Dlatego wczytam ostatni zapis.

Ehh.. ci realiści - jak ja im zazdroszcze :D

Możesz sie nie bać, ale jak już będziesz w niebie, to wyślij mi karte :D

897771404427433574016.png

Opublikowano

http://www.psychiatra.warszawa.pl/gabinety.php

Polecam gorąco.

@down

W sumie to tak, menda społeczna z niego tylko ;d

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

to zdychaj, pokibicujemy, możesz zrobić streama jak wpierdalasz się w drzewo i dać linka, fajnie będzie

@up. po co leczyć? niech się zajebie

Opublikowano

Polecam do psychiatry, bo to GTA nieźle ci wyprało mózg. Życie na kwasie? Jeśli na serio chcesz kraść, to z chęcią ci łapy up*erdolę...

@BTW: Strasznie marny troll :rolleyes:

7m9a.png

Opublikowano

@UP bo nam też się nudzi?

@TOPIC: jak ukradniesz to auto to jedź szybko przemaluj, może policja się nie skapnie ;].

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

w najgoryszm wypadku smierc, mówisz że smierc to nic i się jej nie boisz?

Pomysł co Cię czeka jak będziesz miał 20 lat, pierwszy raz zamoczysz, a tak na ręcznym jedziesz.

Co do ukradnięcia auta to nie polecam, zjebiesz sobie calutkie życie.

skpUo.png

Opublikowano

Siema. Więc dziś myślałem tak myślałem. I oglądałem tam jakiś film jak gościu zapierdala 160 km/h. A co w tym dobre że zajebał on autko i policja go nie dogoniła.No i tak sobie pomyślałem że może ja bym ukradł auto? jutro o 9:30 do mojego sklepu przyjeżdża auto dostawcze Marcedes marki nie znam dokładniej i zawsze gość zostawia kluczyki w aucie i nie wiem czy to zrobić czy nie? wiecie co mógłbym dostać za ukradnięcie auta i jak by mnie złapali. Za sensowne odpowiedzi daje lajki.

Niestety lub stety, ale ktoś Cię wyprzedził i zajebał Ci mózg. Myślę że tym postem wyjaśniłem wszystko co było wyjaśnić trzeba. I pytanie do moderatora? Dlaczego ktoś taki nie dostaje perma? Przecie to troll! A w dodatku ludzie nabijają posty ile wlezie!

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...