Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Chce zajebać autko

Aceman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Więc dziś myślałem tak myślałem. I oglądałem tam jakiś film jak gościu zapierdala 160 km/h. A co w tym dobre że zajebał on autko i policja go nie dogoniła.No i tak sobie pomyślałem że może ja bym ukradł auto? jutro o 9:30 do mojego sklepu przyjeżdża auto dostawcze Marcedes marki nie znam dokładniej i zawsze gość zostawia kluczyki w aucie i nie wiem czy to zrobić czy nie? wiecie co mógłbym dostać za ukradnięcie auta i jak by mnie złapali. Za sensowne odpowiedzi daje lajki.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Proste 14lat demoralizacja=Kurator,ośrodek w najgorszym przypadku wpadniesz na drzewo i już z tego nie wyjdziesz.

choć wątpię że nawet byś ruszył ale okey:0

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Nie na to nie żadne troll na 100%. Ja na prawdę chcę to zrobić. Chcę poczuć tą adrenaline itd. Chciałbym zobaczyć jak to jest i jak się jeździ

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

sensowne odpowiedzi? pytanie brzmi "czy ukraść" nie bardzo wiem kto normalny da Ci sensowną odpowiedź... wiesz ja na twoje pytanie powiem tyle:

albo jesteś kompletnym kretynem, albo masz niższe IQ niż koń, albo nie bardzo wiesz co piszesz.

sory ze cie obrazam ale pytania na forum " czy ukraść" powinny być karane blokadą konta na mpcforum...

@ jeżeli chcesz poczuć adrenaline to wyłącz komputer., po twoim pisaniu domyslam się iż na więcej i tak cie nie stac.

Opublikowano

mozesz dostac jedna lub dwie gwiazdki poziomu poszukiwania zaleznie od tego w ktora czesc gta grasz

Hahahahahahaha!

Dobrze powiwedziane xD

897771404427433574016.png

Opublikowano

Dorośnij zrób prawko i rodzice niech ci auto porzyczą i bd jeździć a tak szkoda życia marnować na takie sprawy.

Opublikowano

sensowne odpowiedzi? pytanie brzmi "czy ukraść" nie bardzo wiem kto normalny da Ci sensowną odpowiedź... wiesz ja na twoje pytanie powiem tyle:

albo jesteś kompletnym kretynem, albo masz niższe IQ niż koń, albo nie bardzo wiesz co piszesz.

sory ze cie obrazam ale pytania na forum " czy ukraść" powinny być karane blokadą konta na mpcforum...

@ jeżeli chcesz poczuć adrenaline to wyłącz komputer., po twoim pisaniu domyslam się iż na więcej i tak cie nie stac.

Mówiłem ci że to nie jest Troll chcę poznać waszą opinię co myślicie o tym co chce zrobić

@TOP

A jak bym uciekł tym autem gdzieś dalej. gdzieś 50km/70km jest granica czeska.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Mam lepszy pomysł.Podepnij dostawczaka pod rower,pedałuj ile sił w nogach i nie mają szans Cię złapać.

//Zakaz handlu.

Opublikowano

sory, ale ta rozmowa nie ma sensu. najlepiej bedzie jak moderator zamknie ten temat, bo debili co raz więcej i nic z nimi nie zrobimy;]

Opublikowano

sory, ale ta rozmowa nie ma sensu. najlepiej bedzie jak moderator zamknie ten temat, bo debili co raz więcej i nic z nimi nie zrobimy;]

Pogaduszki można wszystko pisać i tu chcę się poradzić was. Czy wart

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Rób śmiało :D Nie licząc przesranego życia będzie wszystko dobrze :> Wątpię żebyś ruszył z miejsca a co dopiero uciekał przed policją :D

Opublikowano

ja cie rozumiem , tylko że ja mam co innego pobicie gościa chce też poczuć adrenaline lecz tego nie robie (tzw. umysł ogarnięcia) ty lepiej tego nie rób bo tylko sobie zaszkodzisz na przyszłość przez głupote ;)

/zakaz handlu

Opublikowano

Pogaduszki można wszystko pisać i tu chcę się poradzić was. Czy wart

Ku*wa!

Skoro chcesz zaje*ać samochód to to rób, a nie piszesz bez sensu...

Szybciej Cie zgarną za takie pisanie niż za kradzież + ucieczkę :D

A tak poważnie - trzeba mieć nieźle nasrane, żeby myśleć o kradzieży, niż o kupnie ...

Opublikowano

Chcesz poczuć adrenalinę, tak? W takim razie kup sobie spraye i leć malować po pociągach albo po swojej komendzie :) To będzie duuużo mocniejsze niż zapierdalanie autkiem, które i tak w 99% rozjebiesz albo cie dogonią i lipa z samochodu.

#EDIT#

Chociaż, co ja znowuż pierdolę, Ty pewnie nawet malować nie umiesz, lepiej jednak tego nie rób bo tylko oszpecisz coś.

Opublikowano

A może zarąbać lepiej jakieś auto czteroosobowe ? albo auto policyjne :D?

Lepiej sobie zainstaluj GTA i NAJPIERDALAJ aż ci włosy staną...

Tam bynajmniej sobie wpiszesz kod i już cie policja nie goni, a w realu to nie działa :C

http://www.google.pl/search?q=kody+do+gta&aq=f&oq=kody+do+gta&sugexp=chrome,mod=10&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Tyle z mojej strony. :D

Opublikowano

A może zarąbać lepiej jakieś auto czteroosobowe ? albo auto policyjne :D?

Auto policyjne można 100 razy szybciej namieżyć niż każde inne, i mówię ci nie zajebywój auta bo bd miał przesrane życie koleś!

41269_20_500_Beka-W-Chuj.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...