Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukujemy Modów][Survival+Frakcje]Server ruszył niedawno!

WRmt2CAL3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://minecraft.pl/... Craft&scale=75

1346055795__glowneinformacje.png

14.gifNazwa Serwera : Skill Craft

14.gifIP Serwera : s23.csrv.pl:11045

1346055851__podstawoweinformacje.png

1346003482__de2zjo.gifSloty: 40

1346003482__de2zjo.gifRodzaj: Survival

1346003482__de2zjo.gifTyp Serwera: Gildie

1346003482__de2zjo.gifWhite-List: Nie

1346003482__de2zjo.gifPremium: Nie

1346003482__de2zjo.gifNether: Tak

1346003482__de2zjo.gifPvP: Tak

1346003482__de2zjo.gifZwierzeta: Tak

1346055890__zalogaserwera.png

[Właściciel]

Becker

[Global Moderator]

POLDI

3x Moderator [Poszukiwani] Wymagania

Wiek-15-16 l

Staż na servie 1 Tydzień

Znanie komed

5 Reklam

11.00 zl miesięcznie.

Zrobienie coś dla servera.

Zaproszenie 4 Ludzi.

Rozmowa Na skype.teamspeak3,muble.

Napisanie 3 postów w tym temacie.

Pozdrawia Administracja!

1346055924__dodatkoweinformacjeo.png

Poszukujemy Doswiadczonych moderatorów.

Opublikowano

Zgłaszam się na modka mogę kontakt na skype bardzo dobrze znam komendy i mam 19 lat :) Bardzo Fajny serwer gram już tam 2 dni :P

Opublikowano

Serwera Nie polecam!

Administracja nawet w porządku..., ale nie ogarniają komend robią coś na co nie mają dowodów, Trollek razem z monsterkiem lubią pozabijać graczy...

Do tego to już chyba 10 reklama z rzędu a graczy jak nie ma tak nie było ze względu na tworzenie serwerów nie mając pojęcia co i jak

:)

Więc odradzam

@Edit

Zapomniałem dopisać

^^

Dodają moderatorów, którzy wyzywali ich od A do Z np. taki Trollek a jednak swoją posadę dostał,

zresztą jak każdy mod ... Np. Kiedyś nasza wroga gildia nie ujawnię jaka, mniejsza o to, wyzywali nas od noobów itd.

Dzisiaj szanowny pan moderator, który usunął mi gildie i wpierał, że miałem claimy na spawnie, że ktoś mu doniósł to usunął

Hahahhahaha, nie wierze za tą opinie dostałem banika.

Opublikowano

MrLuka powiem Ci tak reklamy są poto aby poinformować , że taki server istnieje a monsterek to już moderatorka stracił i bana ma.

I ty myslisz ze tak latwo server rozkrecić? "Robią coś co nie umieją haha. Pewnie Ciekawe jak ty byś to zrobił pewnie nie masz pojecia o tym kupiles minecrafta za 90 zl i tylko umiesz grać my nie pobieramy gotowych pluginów piszemy wszystko sami może nie wszystko ale większość.

Opublikowano

Swoje pluginy? Pfff... Wszystkie gotowe macie wgrane, właśnie przed chwilą leciały pytania od administracji do graczy czy ktoś potrafi pisać pluginy..?

Opublikowano

Typek sie zapytal czy moze dostać Prezesa My napisaliśmy ze prezesa ma tylko osoba która umie pisać pluginy od zera. Jeśli tego nie rozumiesz to trudno!

Pewnie taki zły bo dostałeś bana za Kilaure tak>? HEHE Trudno sie mówi u nas nie ma hacków!

Tak ogulnie to dzięki za posty a to że miałeś claim na spawnie sam widziałem więc przepraszam bardzo ; ]

Opublikowano

Japrd. Większej ściemy nie widziałem, ani nie słyszałem Kill aura? Pfff... To była wasza słabość i tyle : )

Nie było żadnego pytania zresztą i tak nie Polecam pogracie max 1 dzień :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...